Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că este convins că nu se va mai face nimic în privinţa noului stadion Dinamo, informează News.ro.

„Parcă toate forţele universului s-au aliat ca să nu se facă acest stadion. Astăzi intervine Asociaţia Cicliştilor, mâine a bicicliştilor, poimâine cine ştie ce asociaţie mai apare. Am ferma convingere că nu se mai face nimic. Că se ratează şi investiţia de la compania naţională. O să vedem când o să se mai întâlnească vreodată Dinamo cu această oportunitate, de a-i finanţa Guvernul, prin Compania Naţională de Investiţii, un nou stadion. Pentru 2.000 de locuri în plus sau în minus, că înţeleg că acolo este marea problemă…”, a spus David.

Citeste si...
Rafael Nadal a câştigat turneul de la Madrid

El a precizat că ar trebui ca stadionul “să se facă ricum”. “Dar să se facă! Dacă nu se face, viitorul este aproape inexistent pentru ceea ce înseamnă Dinamo”.

David a subliniat că proiectul noului stadion Dinamo trebuie să se concretizeze cât mai rapid. „Se ratează o şansă pe care nu ştiu când o vom mai avea. S-a găsit soluţia, să se facă pe velodrom, un stadion de 18.000, este foarte bun. Trebuie făcut, pentru ca la meciurile la care vom fi peste 18.000, să contractăm Arena Naţională”, a adăugat el.