Dejan Lovren a recunoscut că a vrut să-l accidenteze pe Sergio Ramos într-un meci Spania – Croația, din noiembrie 2018, câștigat de balcanici, scor 3-2.

Fundașul care acum evoluează la Zenit a vrut să se răzbune pentru modul ”murdar” în care Ramos l-a scos din joc pe Mohamed Salah, în finala UEFA Champions League din 2018, dintre Real Madrid și Liverpool, câștigate de spanioli, scor 3-1.

Dejan Lovren

Dejan Lovren: ”Era timpul ca Ramos să plătească!”
”Dacă l-am lovit pe Ramos deliberat după ce l-a accidentat pe Salah? E posibil. Luka Modric a încercat să reducă tensiunea dintre mine și Sergio Ramos. L-am lovit pe spaniol dinadins, cu cotul, apoi i-am zis că suntem chit”, a declarat Lovren, în presa egipteană.

Croatul a explicat că îl respectă pe Sergio Ramos ca jucător și pentru trofeele câștigate în carieră. Totuși, a adăugat: ”Are un comportament care îi rănește pe alții și nu-mi place asta”.

Fostul apărător de la Liverpool e convins că Ramos a vrut să-l scoată din joc prin acea mișcare ”murdară” din finala de la Kiev.

”Nu vreau să fac o mare poveste din asta. Cred că l-a accidentat intenționat pe Salah, prietenul meu. Era timpul să plătească. Jucam mult mai bine decât Real până când Salah s-a accidentat. Ieșirea lui a contat mult, au început să domine după aceea”, a mai zis Lovren.

Momentul care a schimbat finala Champions League din 2018
Mohamed Salah a fost înlocuit în urma unui duel cu Sergio Ramos, în finala câștigată de Real Madrid în fața echipei lui Jurgen Klopp.

Fundașul spaniol i-a prins umărul egipteanului, care s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut continua partida. Ramos a susținut întotdeauna că nu a intenționat să-l accidenteze pe adversarul său, însă jucătorul madrilenilor a fost aspru criticat de foarte multe persoane.

Condamnat de mulţi pentru acţiunea sa, apărătorul lui Real s-a dezvinovățit la final, spunând că nu a fost nimic intenţionat.

„Ce s-a întâmplat cu Salah e trist. Nu vrei niciodată ca fotbalist să vezi că se accidentează cineva, fie şi adversar. Ne-am prins de braţ unul pe altul şi după aceea nu a mai fost nimic de făcut. Am căzut, dar eu nu am nicio vină.

Cei care se plâng că aş fi vrut să îl accidentez pe Mo nu au nicio treabă cu fotbalul, nu au jucat niciodată, astfel încât să înţeleagă”, zicea Ramos, după finala Ligii Campionilor.

Dejan Lovren

Citeste si...
Protest de amploare, în Capitală, împotriva defrișărilor pădurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.