Ai putea crede că sexul pe plajă este foarte romantic, cu valurile care se sparg pe ţărm şi sunetul pescăruşilor. Însă nu este deloc o idee bună. Iată de ce.
1. Ai putea lua o infecţie sau o boală – Nisipul care îţi ajunge în zona intimă este plin de bacterii care poate duce la infecţii grave.
2. Nu te vei lubrifia suficient – Dacă faci sex la duş, ştii deja că apa nu este un lubrifiant. Acelaşi lucru se întâmplă şi dacă vrei să faci sex pe plajă. Vei avea nevoie de lubrifiant suplimentar.
3. Ai putea fi înţepată de muşte şi ţânţari – Insectele din aer şi nisip ar putea să pătrundă în cele mai nepotrivite locuri. Acestea te pot înţepa, provocând dureri şi mâncărimi.
4. Vei fi mai expusă la bolile cu transmitere de sexuală – Frecarea nisipului poate cauza mici zgârieturi care permit mult mai uşor intrarea în corp a viruşilor şi bacteriilor.
5. Te-ai putea răni – Niciodată nu ştii ce se poate se ascunde în nisip, în special dacă este o plajă publică. Te poţi tăia în cioburi sau lovi în pietre.

Citeste si...
O aeronavă, aterizare de urgență pe Otopeni. La bord, un pasager cu febră tifoidă