Daniel Ghiță a răbufnit de Crăciun. Luptătorul a postat un mesaj destul de dur, pe pagina sa de Facebook, în care critică modul unora de a petrece Sărbătorile de iarnă. Ghiță va petrece Craciunul acasă, la țară, alături de bunici și familia sa.

”Dragilor, mă iertați că vă rog să încetați cu pozele cu crăciunițe și pulover cu Moș Crăciun! Românii au IE și straie strămoșești. De ce nu va îmbrăcați în ele?

Toată lumea mă sună: Cum? Nu ai pulover cu Moș Crăciun? Nu am! Mare dezamgire! Cum, nu se poate, Daniel. Săracul copil, nu te vede familia cu pulover roșu, cornițe de cerb la mașina?

Cum? Nu ai fost la Târgu de Crăciun! Nu, domnule nu am fost! Trebuia? Târgu ăsta nu este tipic românesc. Eu nu îmi aduc aminte ca noi aveam așa ceva în copilărie? Târg de Crăciun e tipic nemțesc.

Daniel Ghiță face Crăciunul la țară, la bunici
Peste tot muzica ”Merry X-mas” că îți vine să vomiți. Colinda tipic românească nu mai merge în România? Fac reclamație peste tot și întreb: colindă nu aveti ? Nu avem! Nu e la modă…

Citeste si...  Daniel Ghita il ameninta pe Morosanu! "Daca nu are curaj sa lupte cu mine, sa se retraga"

Anul trecut am mers la țară. Am pus poza și un film cu o căruță. Mă suna toată lumea: Cum? Nu ești în Bali? Maldive? Hai, te invităm în Austria, la Kitzbuhel. Te faci de râs că postezi în căruță la țară! Toți ați crescut in Bali? Nu este Crăciunul să mergi la țară la bunici? Nu, nu mai e la modă!

Refuz să fiu în pas cu moda, să am pulover cu Moș Crăciun, Târguri de Crăciun, să aud Mariah Carey peste tot și goana asta după cadouri.

Orbil, noi cu o tradiție bogată să copiem toate mizeriile! Sper, să nu mai văd poze cu cadouri sub brad! Materialismul domină, multă ipocrizie și dăm dovada că nu știm să ne respectăm strămoșii! Ne pierdem identitatea, pentru că am devenit turme de oi…

Sărbători binecuvântate! O colindă, un cârnat și mai vizitați și părinții, bunicii la țara. Lăsați superficialitatea și materialismul!”, a scris Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.