Premierul Viorica Dăncilă a transmis, luni, în debutul şedinţei de Guvern, mulţumiri Sanctităţii Sale Papei Francisc pentru căldura şi bucuria pe care le-a oferit în cele trei zile ale vizitei sale în România, dar şi pentru mesajele „de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”.

”Românii s-au bucurat în ultimele zile de vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc şi au dat dovadă de unitate, solidaritate şi echilibru, valori atât de necesare societăţii noastre”, a declarat, luni, premierul Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

Dăncilă a afirmat că a fost la toate evenimentele publice ale Sanctităţii Sale din România şi a văzut ”energia pozitivă transmisă către toţi pelerinii”.

Citeste si...  Dăncilă va vorbi in Parlamentul European ca sef al Consiliului UE

”Vreau să mulţumesc Sanctităţii Sale pentru căldura şi bucuria pe care ni le-a oferit şi pentru mesajele de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a transmis felicitări şi tuturor celor care ”au fost în teren în aceste zile şi au făcut ca această vizită istorică să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”.

Papa Francisc s-a aflat în România, de vineri până duminică, sute de mii de pelerini asistând la evenimentele publice derulate la Bucureşti, Şumuleu Ciuc, Iaşi şi Blaj.