Dan Tudorache primarul sectorului 1 pandemia și tergiversarea rezolvării problemei locuințelor sociale, practicată fără scrupule de unii consilieri locali, ne-au determinat să micșorăm altfel ochiurile plasei de siguranță pe care am întins-o persoanelor vulnerabile de lângă noi.

Astfel, în ultima ședință de Consiliu Local, am extins ajutorul pentru plata chiriei către toți cei care au dosarul complet, chiar dacă nu se află pe lista de priorități!

Totodată am decis și majorarea cuantumului ajutorului de urgență pentru plata chiriei, în funcție de numărul de persoane care figurează în dosarul de locuință socială, în dorința de a oferi mai multe șanse de reușită celor care au nevoie să închirieze o locuință.

Citeste si...
Tupeu. Complicele lui Dincă a contestat arestul preventiv

Noile sume variază între 700 și 1.700 de lei pe lună, în funcție de numărul de persoane care beneficiază de acest ajutor.

Dan Tudorache proiectul a fost votat de doar 14 consilieri, cei de la USR și PNL părăsind sala de consiliu, având cu siguranță lucruri mult mai importante de făcut decât să încerce rezolvarea situației disperate a unor oameni disperați făra alt ajutor.

https://www.facebook.com/dan.tudorache.primar.s1/