O întâmplare mai puțin cunoscută despre Mădălina Manole este că aceasta a avut parte de un șoc în momentul în care un fan a furat bijuteriile bunicii lui ca să i le facă cadou.

Mădălina Manole, pe numele real Anca Magdalena Mircea, s-a sinucis în urmă cu 7 ani, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani după ce a băut Furadan, un pesticid foarte toxic.

Mădălina Manole, al cărei jurnal a fost făcut public, a fost una dintre cele mai iubite și admirate cântărețe de pe scena muzicală din țara noastră.

Mădălina Manole, care a fost de o frumusețe răpitoare, a avut parte de tot felul de surprize din partea fanilor ei. Una dintre acestea, care a șocat-o pe regretata solistă, a fost când iun fan a furat bijuterii de acasă pentru a i le dărui cântăreței lui preferate.

„I-am sunat părinții și le-am spus ce-a făcut. Le-am înapoiat inelele, fiindcă inclusiv valoarea lor sentimentală era mare.

Se vedea cu ochiul liber că sunt bijuterii vechi, de familie”, povestea Mădălina Manole pentru Jurnalul Național.

Citeste si...  Emil Boc despre acuzațiile în cazul Lucan: „ Nu am beneficiat de niciun fel de tratament preferenţial”

Cine a fost Mădălina Manole

Supranumită „Fata cu părul de foc”, Mădălina Manole a făcut parte din Cenaclul Flacăra, colaborând cu mai mulţi artişti ai anilor ’80. În 1988 a câştigat o menţiune la Festivalul de Muzică de la Mamaia, cu piesa „Un om sentimental”, iar începând cu 1990, melodiile ei s-au bucurat de succesul publicului, printre cele mai cunoscute piese regăsindu-se „Ei şi Ce”, „Te-am văzut mi-ai plăcut”, „Fata dragă”, „Vreau să te uit”, „A fost iubire”, „Tu n-ai avut curaj”, la care a lucrat alături de compozitorul Şerban Georgescu, care în 1994 avea să-i devină primul soţ.

În 2003, solista a divorţat, acuzându-şi soţul că a înşelat-o. În iunie 2009 Mădălina Manole a născut un băieţel, iar câteva luni mai târziu s-a căsătorit cu iubitul ei şi tatăl copilului, Petru Mircea. În februarie 2010 „Fata cu părul de foc” a lansat un nou album, intitulat „0 9 Mădălina Manole”.

În ziua când trebuia să împlinească 43 de ani, pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole s-a sinucis îngurgitând Furadan.