Constantin Bacalbașa, deputat PSD, a declarat, intr-un interviu pentru TV Galați, că România este „magarul de povară al UE”, susținând că „stăpânii noștri” doresc a ne ține „ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”, potrivit publicatiei cetateanul.net.

„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat parlamenatarul, potrivit sursei citate.

Constantin Bacalbașa, deputat PSD, l-a atacat dur pe Iohannis

„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. (..) De aici și MCV-ul care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Spațiul Schengen”, a mai precizat acesta.

Citeste si...
Românul Bodnariu a facut plangere la CEDO impotriva Norvegiei

Constantin Bacalbașa, deputat PSD, l-a atacat dur pe Iohannis

Angela Merkel a fost numită de Bacalbașa „Fuhrerul feminin al Germaniei actuale”.

„Partidul Social Democrat nu își face nici un fel de iluzie în ceea ce îl privește pe numitul Iohannis… Dar, într-un fel a reacționat. M-a bucurat când discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”, a spus Bacalbașa.

Parlamentarul spune ca presedintele Romaniei este un provocator profesional, care incalca Constitutia.

„Ce asistăm noi în legătură cu aceste refuz are mai multe aspecte. Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”, a completat deputatul.