Corina Cretu”Nu va ascund ca sunt foarte afectata de atacurile provenite din interiorul partidului caruia i-am dedicat 30 de ani din viata mea. Foarte trist. Va multumesc tuturor pentru sprijin si sustinere, dupa cum multumesc tuturor organizatiilor mass-media pentru obiectivitate, in ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniaza directivelor partidului. Un partid in care am crezut si am sperat ca poate imbunatati viata oamenilor. Din pacate, a devenit mai rau decat mi-as fi putut vreodata imagina a afirmat Corina Cretu.

De aceasta data, voi merge pana la capat, cu un proces in care partidul sau Dl Stefanescu sa imi demonstreze, mie si opiniei publice, cum tradez interesele nationale ale Romaniei”, este mesajul transmis de Corina Cretu.

Saptamana aceasta, Corina Cretu (PSD), comisarul european din partea Romaniei, s-a aratat socata de atacurile care vin la adresa ei din interiorul partidului, dupa ce si-a permis sa critice public Guvernul de la Bucuresti.

 

Scandalul a inceput de mai mult timp, dar s-a acutizat in ultimele zile, dupa ce Corina Cretu a precizat pe Facebook ca valoarea studiului de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale de la Craiova, Cluj si Iasi este de 1,8 milioane de euro, nu de 250 de milioane, asa cum se vehiculase in spatiul public pe mai multe voci, inclusiv cea a lui Darius Valcov.

Citeste si...
O doctoriţă din Argeş a măturat pe jos cu un senator: "fir-aţi ai dracului de nenorociţi, şi aici faceţi trafic de influenţă?

„In cadrul intrevederii avute cu doamna prim ninistru, Viorica Dancila, luni, 29 octombrie (foto), la Bucuresti, am convenit ca Guvernul Romaniei sa transmita Comisiei, in perioada urmatoare, propunerea Romaniei in ceea ce priveste modalitatea prin care se doreste continuarea finantarii acestor 3 spitale, astfel incat sa ne asiguram ca banii alocati in acest scop din fonduri europene nu vor fi pierduti”, a scris, joi, pe Facebook Corina Cretu, precizand ca in cazul in care autoritatile de la Bucuresti nu doresc sa utilizeze fonduri UE pentru spitale, Programul Operational trebuie sa fie din nou modificat, fiind „nevoie de o solicitare din partea autoritatilor nationale”, a scris Corina Crețu pe Facebook.