Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, și Colin Farrell au fost surprinși miercuri de fotografi în timpul filmărilor pentru thrillerul S.F. ”Voyagers” în București, arată Daily Mail.

Cei doi actori fac parte din echipa care a început să filmeze la București la finalul lunii iulie cu regizorul Neil Burger, cunoscut pentru pelicule ca ”Limitless/ Dincolo de limite” sau ”The Illusionist/ Iluzionistul”, potrivit MEDIAFAX.

Lily-Rose Depp și Colin Farrell au fost surprinși îmbrățișați într-o pauză de filmare.

Actrița în vârstă de 20 de ani încearcă să iasă din umbra părinților ei mult mai cunoscuți, Vanessa Paradis și Johnny Depp.

Potrivit platformei Variety, în producția filmată la București joacă, alături de Lily-Rose și Colin, Tye Sheridan, care a jucat rolul Scott Summers / Cyclops în seria X-Men și Fionn Whitehead, cunoscut din producția ”Dunkirk”.

Citeste si...  Prima reacţie a lui Ilie Năstase după ce a fost înşelat de soţie cu Cătălin Cazacu

Cel mai recent proiect la care a colaborat Lily-Rose este comedia ”L’homme fidèle/ Un om fidel”, comedia franțuzească în care a ținut capul de afiș alături de Laetitia Casta și Louis Garrel.

Colin Farrell filmează la București după ce a dezvăluit că în timpul producției pentru ”Minority Report” a avut nevoie și de 56 de duble pentru o replică mai complicată, din cauza mahmurelii.

Farrell a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu consumul de alcool, fiind internat într-o clinică de dezalcolizare în 2018.