Cel puţin trei persoane au murit şi 79 sunt date dispărute în urma exploziei unui bloc de apartamente din sudul Rusiei, informează mass-media de stat, relatează CNN și Mediafax.

Cel puţin trei persoane au murit in urma exploziei unui bloc  Şase persoane au fost scoase de sub dărâmături la ora locală ora 9:50 în Magnitogorsk, un oraş industrial din regiunea Chelyabinsk de lângă graniţa cu Kazahstan, a transmis agenţia de ştiri Tass, citând o declaraţie a Centrului de Management al Crizelor din cadrul Ministerului de Urgenţe.

UPDATE: Cel puţin patru persoane au murit, alte cinci au fost rănite, iar alte aproximativ au fost date dispărute în surparea unui bloc locuit la Magnitogorsk, în estul Rusiei, în urma unei explozii cauzate probabil de o scurgere de gaze naturale, scriu agenţiile ruse de presă, relatează Reuters, via News.ro.

Citeste si...  Temutul criminal Kostas Passaris vrea să se călugărească. Cum arată după 17 ani de pușcărie!

Adjunctul guvernatorului regiunii Chelnabinsk, Oleg Klimov, a declarat că 79 de persoane încă sunt date dispărute, potrivit Tass.

Un efort de căutare şi salvare se află în curs de desfăşurare implicând 469 de membri ai serviciului de urgenţă.

Filiala locală a Serviciului Federal rus de Securitate a anunţat că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaze.

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a cerut ministrului Sănătăţii, Veronika Skvortsova, să se deplaseze în oraş pentru monitorizarea situaţiei, transmite Tass.

loading...