Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Bianca Dragusanu este o fana a filtrelor de pe Snapchat. Vedeta le foloseste si cand vine vorba de fetita ei.La numai cateva zile de la nastere, Bianca Dragusanu publica pe retelele de socializare o imagine care i-a impartit pe fanii ei in doua tabere. Sofia Natalia, fetita ei, aparea cu o coronita de flori obtinuta dintr-un filtru de Snapchat, ceea ce i-a nemultumit pe unii din fani.

La numai cateva zile de la nastere, Bianca Dragusanu publica pe retelele de socializare o imagine care i-a impartit pe fanii ei in doua tabere. Sofia Natalia, fetita ei, aparea cu o coronita de flori obtinuta dintr-un filtru de Snapchat, ceea ce i-a nemultumit pe unii din fani.
La o luna, Bianca a apelat din nou la programele de editare, de data aceasta pentru a sublinia asemanarile dintre ea si cea mica. Acum, vedeta de televiziune si fiica ei au fost transformate in „Hello Kitty”, iar poza a strans peste 14.000 de like-uri intr-o singura zi.

Citeste si...  Apariţie discretă la cununia Biancăi Drăguşanu

„Doamne, cat e de frumoasa. Dumnezeu s-o aiba in paza lui si sa-i dea multa sanatate si sa creasca alaturi de parintii ei in liniste si pace”, i-a scris o admiratoare Biancai, in timp ce alta i-a urat „Va doresc multa fericire si sanatate!”3842071