Imediat dupa Revolutie, in anul 1990, Gigi Becali isi achizitioneaza prima sa masina straina: un Mercedes 190 de culoare neagra.

De la celebrul episod al repararii unui Maybach de sute de mii de euro… cu ranga si pana la declaratiile spumoase cu iz religios ori, uneori, chiar tenta rasista, Gigi Becali a fost, este si probabil va ramane in continuare unul dintre cele mai colorate personaje din viata publica romaneasca.

Un argument in acest sens il reprezinta inclusiv urmatorul material video, in care latifundiarul din Pipera isi prezinta prima sa masina straina. Este vorba despre un Mercedes 190 de culoare neagra, o aparitie extrem de rara – poate chiar unica, pe strazile Bucurestiului de dupa Revolutie.

In respectivul film, Gigi Becali afirma ca sedanul german a fost fabricat in cursul anului 1986 si are 155.000 de kilometri la bord. Totodata, acesta afirma ca au existat numeroase oameni care au vrut sa ii cumpere automobilul, insa nu o da nici macar pe 25 de mii (cel mai probabil de marci).

Citeste si...
Cum şi-a petrecut concediul Alin Burcea, CEO, Paralela 45: "Niciodată cu avionul"

„In acea perioada, mai-iunie 1990, conduceam un Mercedes 190. Era una dintre cele mai frumoase masini din Bucuresti”, declara latifundiarul din Pipera anterior pentru Romania TV. Postul de televiziune este, de altfel, si sursa acestui material video de acum mai bine de acum aproape trei decenii.

De la acel moment si pana in prezent, Gigi Becali a schimbat numeroase masini de lux, cel mai cunoscut dintre acestea fiind un Maybach 62 in doua culori, avariat intr-un accident si reparat ulterior cu ranga. Au urmat apoi mai multe exemplare Mercedes S-Class si chiar un Rolls-Royce Phantom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.