„Pur și simplu nu a funcționat. Carino relațiile se mai și destramă. Nu a fost vorba despre o dramă”, a declarat o sursă apropiată cântăreței  Lady Gaga pentru revista People.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, și Carino, în vârstă de 49 de ani, și-au început relația în februarie 2017 și s-au logodit în octombrie 2018.

Carino a fost agentul mai multor vedete, precum Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aguilera, Simon Cowell, Miley Cyrus și Jennifer Lopez. A fost căsătorit cu Brooke Baldwin, în perioada 1997 – 2013, cei doi având împreună două fiice.

Anterior, în perioada 2011 – 2016, Lady Gaga a avut o relație cu actorul Taylor Kinney.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat și două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul „American Horror Story”, precum și pentru piesa „Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star is Born”, de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria „cea mai bună coloană sonoră”, cu melodia „Til It Happens To You” din documentarul „The Hunting Ground”.

Citeste si...
Procurorii cercetează diversiunea ce a stat la baza violenţelor de la mitingul de pe 10 august

Ea este nominalizată și la premiile Oscar 2019 – care vor fi decernate duminică – pentru rolul din „A Star is Born”, dar și pentru piesa „Shallow”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.