Cele două cățeluşe găsite în viață, în casa regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, au ajuns la Sibiu unde urmează un program de reabilitare.

Puternic afectate de moartea stăpânei, cățelușele dau deja primele semne de însănătoșire, însă au nevoie de căldura unui cămin, susține Deborah Faoro, specialistă în comportament canin.

Căţeluşele Bonnie şi Sissi au ajuns la Sibiu în urmă cu doar câteva zile, şi au început şedinţele de terapie cu dresoarea de origine italiană.

„Ajut câini şi oameni să se inteleagă între ei şi să treacă peste traume. De asta mă ocup. Despre Sisi şi Bonnie, le-am preluat pentru că Cristina Țopescu a fost un om care a iubit animalele, am urmărit-o de mult timp”, a spus Deborah Faoro, pentru stirileprotv.ro.

Citeste si...  BOMBĂ din PSD! Viorica Dăncilă RETRASĂ din Guvern pe caz de BOALĂ! Cine este FAVORIT să-i ia locul! Surpriza este uriașă (SURSE)

Bonnie şi Sissie vor mai sta încă 10 zile la Sibiu, dar recuperarea lor completă este de lungă durată. Cele două patrupede îşi caută un stăpân care să le iubească şi să le ajute să-şi revină complet, cu ajutorul unui specialist sau dresor canin. Cine vrea să adopte oricare dintre cele două căţeluşe, poate să acceseze pagina de facebook Faoro Sport Dogs, şi să intre în legătură cu dresoarea celor două animale.