Reprezentanții Ministerului de Interne îi mulțumesc lui câinele de politie  MAI nume Teba, care a identificat în doar 4 ore bărbatul suspectat că a omorât două femei în județul Satu Mare și precizează că patrupedul nu este la primul caz reușit.

„Mulțumim, TEBA! Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Lui TEBA ia luat doar 4 ore. Câinele de poliție nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

În același mesaj, este felicitat și el care a antrenat patrupedul, Zoltan Bandi.

Citeste si...
Atenție! O nouă informare privind permisele de conducere

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia.

Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise săptămâna aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistrații Tribunalului Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.