“Adio, dar rămân cu tine!” este zicala potrivită cuplului Ilie Năstase (71 de ani) și Brigitte Sfăt (41 de ani), care în cei zece ani de conviețuire se tot amenință cu despărțirea.

De data aceasta, pare însă că se îngroașă gluma, nu de alta, dar senzuala brunetă a depus deja cererea de divorț. Speriat, Ilie face tot posibilul să-și întoarcă soția acasă, așa că a trecut la artileria grea, romantismul. Săptămâna trecută, el a invitat-o pe Brigitte la masă, la un local de fițe din București, apoi, el a asistat din public la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!” (Antena 1), unde Brigitte și fiica ei au fost invitate, ba chiar au câștigat respectiva ediție. Cum ea tot nu cedează, Ilie nu s-a dat bătut și a plănuit în urmă cu două zile o nouă ieșire în oraș, în prezența unui alt cuplu.

Citeste si...
Brigitte, nu aşa face o doamnă!

Brigitte a trecut mai înainte pe la coafor, semn că nu îi sunt indiferente întâlnirile cu soțul ei, pe care l-a acuzat că a înșelat-o la greu și că îi vorbește urât. Victorios, Nasty a publicat pe contul de Facebook o fotografie din local. El și-a mai împăcat iubita în trecut cu daruri scumpe: un apartamenet de 250.000 de euro în București, altul la Mamaia, genți și pantofi de fițe.