La doi ani de la despărțire, divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pare departe de a se fi încheiat. După ce vedeta din Lara Croft l-a acuzat pe fostul ei soț, de care s-a separat în septembrie 2016, că nu a plătit copiilor o pensie alimentară corespunzătoare, Pitt sare la gâtul ei.

Starul american, în vârstă de 54 de ani, a răbufnit într-atât după acuzațiile aduce încât o numește pe Angelina Jolie manipulatoare și mincinoasă. Potrivit TMZ, Brad Pitt i-ar fi oferit deja peste 9 milioane de dolari în doi ani, bani care trebuiau să ajungă la cei șase copii.

În documentele depuse de avocatul actriței, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, se arată că Angelina Jolie vrea ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În aceleaşi documente, se indică faptul că Brad Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate „regulat”.

Mindy Nyby, purtătoarea de cuvânt a vedetei, a declarat că documentele depuse în instanţă doresc „să asigure o finalizare a căsătoriei într-o manieră care să elibereze calea pentru următoarea etapă din vieţile celor doi actori şi care să îi permită Angelinei Jolie şi lui Brad Pitt să redevină părinţi devotaţi ai copiilor lor”. Angelina Jolie a cerut să obţină o decizie judecătorească în virtutea căreia „părţile vor putea să revină la statutul lor de persoane necăsătorite până la sfârşitul anului 2018”.

Citeste si...  Brad Pitt ar putea suferi de o boala extrem de rara

Avocații lui Brad Pitt au răspuns atacului Angelinei Jolie, care a afirmat cu „documente legale” că nu a plătit „o pensie alimentară semnificativă” de la despărțirea lor din septembrie 2016. Potrivit TMZ, Brad Pitt i-a împrumutat fostei sale soții 8 milioane de dolari pentru a putea cumpăra locuința în care locuiește în prezent alături de copii, oferindu-i și 1,3 milioane de dolari drept pensie alimentară. Reprezentanții actorului susțin că Angelina Jolie și avocații ei se folosesc de trucuri murdare pentru a manipula presa.

Angelina Jolie a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt în septembrie 2016, punând astfel capăt unei căsnicii de doi ani şi unei relaţii de 10 ani în timpul căreia cele două staruri de cinema au alcătuit unul dintre cele mai strălucitoare şi mai influente cupluri de la Hollywood. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii – trei biologici şi trei adoptaţi – cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani. Actriţa americană a solicitat custodia principală asupra copiilor ei.