Într-o comună tulceană, liberalii s-au aliat cu ‘ciuma roșie’, iar PSD-ul lui Liviu Dragnea oferă funcții oamenilor lui Klaus Iohannis.

Organizațiile PSD și Partidul National Liberal din comuna Somova au semnat anul trecut un protocol de colaborare, după ce social-democrații au rupt protocolul cu ALDE.

Partidul Social Democrat spune că ALDE nu a votat sau s-a abținut la vot în Consiliul Local Somova în mai multe cazuri, efectul fiind respingerea unor proiecte.

Acum, Partidul Social Democrat+Partidul National Liberal au 10 din cei 13 consilieri locali și se luptă să schimbe din funcție viceprimarul ALDE, Elena Visterneanu.

Anul trecut,Partidul Social Democrat+Partidul National Liberal au revocat viceprimarul ALDE și au instalat viceprimar liberal.

Citeste si...
DEZASTRU NAȚIONAL Nu se mai găsesc ouă, după ce și-au dublat prețul

Viceprimarul ALDE a atacat decizia în instanță și a câștigat procesul și a fost repusă în funcție dar fără că viceprimarul PNL să fie revocat.

În mai 2019, Partidul Social Democrat+Partidul National Liberal au revocat-o iar pe Visterneanu și controversa juridică continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.