PNL este în competiţie electorală şi cu cei din opoziţie în această campanie, nu are prieteni şi trebuie să demonstreze că este cel mai mare partid politic din România, a declarat candidatul de pe poziţia a patra a listei liberalilor pentru europarlamentare, Vasile Blaga, la mitingul de marţi, de la Suceava, la care au participat câteva mii de persoane.

”Noi suntem în competiţie electorală, în aceste alegeri, şi cu cei din opoziţie. N-avem prieteni în această campanie electorală. Suntem în bătălie cu toţi, pentru că un partid are o singură zestre: numărul de voturi. Altceva n-are şi atunci ne vom număra merele după alegeri. Unii cu sacul, alţii cu batista, fiecare cu ce are”, a spus Blaga.

Citeste si...  Vezi despre cine crede Băsescu că îi va lua locul lui Isărescu

Blaga a spus că PNL trebuie să demonstreze la aceste alegeri că este cel mai mare partid din România şi după aceea se va discuta despre alianţe.

”Atunci putem discuta, desigur, despre tot felul de alianţe, despre alte şi alte lucruri, dar până atunci trebuie să demonstrăm că suntem cel mai mare partid politic nu de dreapta, ci din România. Şi am încredere că aşa va fi. Doamne ajută!”, le-a spus Blaga participanţilor la miting.