Viața merge înainte pentru Bianca Dragusanu, cu bune, și cu rele. Astfel, după ce, săptămâna trecută, s-a vorbit intens despre o despărțire a fostei prezentatoare TV de soțul ei, acum, situația pare a fi la fel de incertă. Cu toate acestea, blonda a preferat să păstreze discreția și să dedice în întregime familiei.

Bianca a fost văzută numai în preajma fetiței sale, Sofia, cu care a stat atât la serviciu, cât și la joacă, semn că micuța reprezintă Universul blondinei și nimeni altcineva. Mai mult, pentru binele fiicei sale, așa cum este și firesc, ea s-a întâlnit și cu Victor Slav, tatăl puștoaicei.

Cei doi foști soți au fost zăriți, joi seara, în fața unui supermarket, alături de fetița lor, micuța Sofia, și de mama vedetei, doamna Madi! Oamenii de la fața locului au dat imediat detalii despre ce se petrecea în acele momente cu Bianca și Victor, și anume, copilul lor și-ar fi dorit o înghețată, iar ei au intrat să i-o cumpere, semn că nu era vorba despre vreo împăcare cu iz de cancan, ci doar o întâlnire ce avea legătură cu fetița lor.

Bianca Drăgușanu s-a separat o perioadă de Alex Bodi? Unde a plecat și fetița ei pentru două zile
În consecință, în urma informațiilor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost văzuți împreună, dar nu se poate specula pe marginea acestei întâlniri de familie la ceas de seară. Mai ales că, surse din preajma vedetelor susțin că Slav și actualul soț al frumoasei blondei au o relație foarte bună. ”Alex și Victor sunt prieteni, se înțeleg, mai mult, Slav a fost, de nenumărare ori, acasă la Bodi, să își vadă copilul, doar este tatăl Sofiei. Nu se pune problema să existe altceva la mijloc, niciodată”, au povestit persoane apropiate.

Citeste si...
Drăguşanu şi-a luat nasul la purtare: „costă bani să vorbeşti cu mine!”

Pe de altă parte, dacă este adevărat că Bianca Dragusanu s-a separat o perioadă de Alex Bodi, ei bine, după întâlnirea cu Victor, concret, vineri, în jurul orei prânzului, a fost zărită la aeroport Otopeni, motiv pentru persoanele consumatoare de picanterii aflate prin preajmă să spună că vedeta ar urmă să plece la soțul său, aflat se pare la Monaco. Din surse apropiate cuplului însă, am aflat că, în realitate, Bianca și-a dus mama și fetița la aeroport, pentru a fi sigură că toate lucrurile vor fi în regulă. „Doamnă Madi trebuia să ajungă acasă în weekend cu Sofia. Cele două au luat avionul pentru a merge la Deva, acolo unde vor sta o scurtă perioadă de timp, mai exact vreo două-trei zile. Apoi, vor reveni în Capitală”, au dezvăluit apropiați de-ai divei pentru presa mondenă.