Patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o reacţie nervoasă în direct la TV după ce Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru preşedinţia FRF. Finanţatorul vicecampioanei a spus că alegătorii au mers pe mâna unui tiran.

„Niciodată în viaţa mea nu am fost atât de debusolat. Ori sunt eu aerian şi nu sunt cu picioarele pe pământul României, ori au înnebunit şi nu mai au caracter. Ori Securitatea…nu ştiu! Sunt mâhnit, deşi Lupescu nu dădea munţii peste cap, nu putea. Aşa e în România, şefii au putere. Nu cred că există un scenariu atât de pervers (n. red – ca Dragnea să-l fi susţinut, de fapt, pe Burleanu).

Sţiţi cine ţine fotbalul românesc? Digi şi în procent mic eu, Becali. Voi daţi 1 milion, 1 milion jumate. Cam atât cheltuie un club din provincie. A fost un fel de corupţie electorală. Ei le-au dat bani ca să voteze. Cum dă primarul oamenilor din comună. Nu mă refer la şpagă dată oamenilor. A fost un fel de şpagă mascată, favoruri pentru o societate. Nu este în regulă. Dacă cineva face asta şi oamenii acceptă asta, sunt oameni de nimic. Trebuie să înţeleagă că acele favoruri sunt făcute din banii lor.

Citeste si...
Florin Cîţu anunță că vom intra în procedură de deficit excesiv

Dacă toată floarea fotbalului a venit ca să-l susţintă pe Lupescu şi ei au votat un tiran… A pus pe Daum, pe Vassaras… Ce să mai facem cu ţara asta? Măi, oameni buni, nu vedeţi? Nu ştiu ce să mai fac! Dacă e bine cu străini, faceţi voi cu ei şi lăsaţi-mă pe mine. E nevoie de un partid politic care să facă curăţenie în toată ţara. Cum să mă bag în politică, atunci când văd că oamenii te trădează? Burleanu nu poate să se răzbune pe Steaua! Ce putere are el? Ce să facă? Are curaj? După facem şi noi sesizare la DNA. Fără DNA, nimeni nu ştie nimic în  ţara asta”, a spus Becali, la Digi Sport.