Te alegi cu masarea sculei între sâni şi masturbarea cu ajutorul călcâiului

22c7c24956cdc8c43cf2de59b22ca929

Noutatea despre deschiderea unui training-center pentru sex în Chișinău a provocat convulsii în mass-media din Moldova. Au fost și voci moralizatoare care susțineau că un astfel de centru denaturează noțiunea familiei. Cum din toamnă o filială a centrului Секс.РФ va apărea și la București, iar România se va numără printre puținele țări din lume în care suptul pulii va fi ridicat la nivel didactic, am decis să mă arunc în avans în mijlocul acestui desfrâu demonic și m-am înscris la cursul de masaj erotic thailandez, scrie Natalia Sergheev pentru Vice.com.

cf574c64254911f0c4f78377c58d3c12

Şi Natalia a pornit la vânătoare, povestind ce a văzut!

La intrare un afiș mă anunța că prezența bărbaților este interzisă. Dar cum am deschis ușa, am dat de-un operator TV plictisit, care făcea și el un reportaj, deși în mod normal fetele sunt singure în compania viselor sexuale. M-am uitat atent la prohabul lui în timp ce filma, dar nu i s-a sculat nimic, deși cele 11 fete se mișcau lasciv și senzual. Mi-a explicat: „La câte am văzut, am devenit insensibil”, argument ce m-a făcut să cred că în timpul liber filma porno.

24848e3d5c321e15d69e1c722dc9a313

M-a atras o cameră roșie pe post de sex-shop. Chișinăul stă cam prost la capitolul ăsta, așa că nu știam la ce să mă aștept. Am găsit dispozitive futuriste – dildo-uri precum niște roboți multifuncționali de plăcere, exact ca pe un Enterprise de turism sexual intergalactic. O fată drăgălașă cu părul creț a spus: „Trebuie să-i iau mamei niște bile vaginale”. Alta medita la cât de supărat ar fi iubitul, dacă i-ar dărui un extensor de penis. Fiecare își găsea jucăria pe potriva necesităților, însă toate am fost hipnotizate de cel mai realistic dildo, pe care l-am ținut pe rând în mână: avea miros de căpșuni și preț strigător la cer. Merita un nume și l-am botezat Cătălin.

facb201338b020f133bca23f9d2028d3

Antrenoare Lera era o roșcată cu un corp fabulos, care ne-a spus că are sânge rus, moldovenesc și chiar grecesc, deși n-am înțeles de ce era asta de interes. Studiase la Moscova, unde se află sediul training-centrului. Într-adevăr, performanțele ei în disciplinele erotice erau de invidiat. Pipera toată teoria masajului thailandez cu sfaturi din experiența proprie și trucuri pentru un Disneyland în pat. Fetele și-au exprimat colectiv admirația pentru această ființă firavă și flexibilă. Eu o priveam cu un fel de: „Ah, m-aș mișca și eu așa, dacă n-aș iubi atât de mult gogoșile cu gem”.

02225c6c714efbf10886362d5b2b8282

La curs au venit femei simple, soții și iubite între 20 și 27 de ani. Nu sunt nicidecum nimfomane, doar că nu se plâng de durere de cap când bărbatul lor vrea sex. Veniseră ca să-și învioreze viața sexuală după căsnicia de cinci ani, să facă o surpriză iubitului sau să nu se plictisească într-o zi de duminică. Pentru partea practică, ne-am împărțit în perechi. E foarte important să-ți placă partenera, poți chiar să-ți aduci o prietenă și să primiți reducere 50%. Dacă vă îndrăgostiți în timp ce vă masați corpurile unul de altul, înseamnă că executați perfect.

3724b17f37bd914844c2f0d1e1b6867e

Masajul thailandez este de două tipuri: de relaxare și body-to-body. Tehnicile sunt enorm de multe, dar contează detaliile. La început trebuie să saluți respectuos penisul sau „tulpina de jad”, iar la sfârșit, la fel de respectuos, să-ți iei rămas bun. Apoi trebuie să ții cont că în timpul masajului scula se va excita, așa că trebuie să o pui dinainte în poziția corectă – direcția în care se înclină când este erectă. Astfel, nu va provoca incomodități, când stăpânul stă cu fața în jos.

În timp ce îi masezi spinarea cu sânul, fundul cu bucile și penisul cu labiile, toate orificiile tale sunt expuse la maximum. Nu știu de ce acest peisaj a fost considerat un pic plictisitor, așa că a fost propusă înfrumusețarea lui cu un Butt Plug special, cu o piatră prețioasă decorativă. Astfel, când te vei întoarce cu spatele, el va vedea raze de lumină colorată din posteriorul tău sclipitor – scenariu pentru următorul clip Nicki Minaj.

cadf816cf239ce8a85bb4e7f0f207ce7

După cum spune antrenoarea, fiecare bărbat visează subconștient să fie futut, mai ales de iubita lui. Așa am aflat de tehnica „Calea Dorinței”. Partenerul stă culcat cu fața în jos, tu stai pe picioarele lui și îți treci fața, gâtul și sânul pe sub fund în traseu continuu. La sfârșit îl plesnești brusc cu genitalele în posterior. Toate astea se repetă de câteva ori, la un tempo în crescendo, până bărbatul nu-și mai dă seama ce se întâmplă și e în extaz maxim. Dacă nu-ți zâmbește perspectiva să miroși poponeața iubitului, frecă-i scula între sâni. Dar te sfătuiesc să practici această mișcare înainte, că nu e bine să fii comică când ești goală. În continuare, deja fiind umedă, te așezi pe piciorul lui și cu pași micuți îți treci labiile pe toată lungimea până la călcâi. Acolo te oprești și îți masezi clitorisul de călcâiul lui, ce a fost preventiv uns în ulei de masaj. Și când te gândeai că nimic nu poate fi mai straniu decât să-ți treci nasul prin fundul lui…

f0db99064c54add0a6403e2562f62e64

Este foarte important ca masajul să fie ca un ritual, cu oglinzi, cu lumânări și cu Enya. În tot acest timp trebuie să taci (mișto metodă de excitare, nu?), să zâmbești servil și să nu te dai de gol că ai uitat ordinea tehnicilor, iar de vreo oră nu mai știi ce faci. Trebuie să mărturisesc însă că a face un masaj erotic thailandez e o chestie destul de extenuantă și excitantă. E nevoie de ceva pregătire fizică pentru a nu o da în bară când îl vei face pe-un necunoscut.

În teorie, scopul masajului thailandez este happy-end-ul pentru el și, dacă îți merge, pentru tine. În practică este o instrucție detaliată despre cum să transformi bărbatul în sclavul genitalelor tale. Prin masări și atingeri îi creezi un reflex condiționat al sexului, după principiul câinelui lui Pavlov și așa rezolvi orice problemă sexuală până la moarte sau la divorț. În Thailanda există emisiunea Ping Pong Show care are o audiență enormă. Fetele arată ce pot face cu mușchii vaginali: ridica greutăți, „beau” apă dintr-o Cola și o toarnă apoi în pahar și trag cu săgeți de darts în mărul de pe capul unui cobai nebun. Cei de training promit aceleași performanțe în trei luni, după care vaginul tău va purta titlul de legendar.

d8af6678831bc9c2084f11847aa9a39a

De la atâtea mișcări ritmate și intime ale unor femei deasupra altor femei, sala de curs se îmbibase de hormoni. Priveliștea amintea de Sodoma și Gomora cu un scenariu mai soft. Dacă m-aș întâlni accidental cu celelalte cursante în transportul public, sigur ne-am face că nu ne cunoaștem. Pe la sfârșitul cursului fetele au depănat detalii despre viața lor intimă. Au fost dispute în legătură cu înghițitul spermei – „Poți avea cancer la gât?” – și sexul anal – „Nu e sănătos să-și dea drumul în fund? Și ce-i spun soțului? Că s-a închis ușa?!”. Sper ca iubitul să o mai lase la astfel de cursuri.

Am venit acasă cu părul ciufulit și genunchii roșii. Mama m-a întrebat: „Ce s-a întâmplat?”. I-am spus: „Am căzut.” În privirea ei sceptică se citea întrebarea: „În fața cui?”. Am ignorat aluzia și am decis c-ar trebui să-mi testez noile abilități de maseuză thailandeză pe un prieten, care nu s-ar simți incomod dacă l-aș vedea horny în caz că treaba scapă de sub control. După ce i-am făcut masaj de relaxare și am murdărit lenjeria de pat în ulei, el mi-a spus: „A fost foarte plăcut. Atingerea abia simțită pe suprafața pielii pe tot corpul se compară doar cu un blowjob. În nouă din zece cazuri aș prefera asta în loc de o partidă de sex clasic. Mai fă-mi o dată.”

 

Citeste si...
Iepurasul i-a adus sani noi Loredanei Chivu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.