Featured, Necenzurat

Top 3 cele mai perverse femei din istorie. Făceau sex şi câte 25 de ore, se prostituau şi încercau senzaţii tari cu armăsarii Citeste mai mult: adev.ro/pbc6zx

De-a lungul istoriei au existat femei care au doborât orice canon al sexualităţii. Toate proveneau din familii bogate, nobile şi influente. Unele au condus chiar imperii.

Cele mai destrăbălate femei ale istoriei erau în cea mai mare parte, de origine nobilă, şi chiar stăpânitoare de imperii.    Au fost sute, mii de astfel de nimfomane de neam ales de-a lungul istoriei, însă trei dintre acestea s-au remarcat într-un mod deosebit. Atât prin modul pervers de a înţelege relaţiile sexuale, dar şi modul prin care îşi exploatau partenerii pentru a-şi satisface plăcerile.  

Femeia care a bătut toate recordurile sexuale  

Una dintre femeile care a intrat în cartea recordurilor din punct de vedere sexual a trăit acum mai bine de 2000 de ani în Roma Antică. Se numea Valeria Messalina şi a fost împărăteasă a celui mai puternic imperiu din lumea antică. Messalina s-a născut în anul 22 d HR într-o familie romană respectabilă. Mai precis, era înrudită cu împăratul Octavian Augustus. Despre copilăria ei se ştie foarte puţin. Important este faptul că la 15 ani se căsătoreşte cu verişorul ei de rangul II, Claudius, un bărbat de 50 de ani aflat la a treia căsătorie. Despre Claudius, soţul Messalinei, se spunea că era un adevărat monstru. Nici Messalina nu era uşă de biserică însă. Din contră. Tânăra împărătească a rămas în istorie ca o veritabilă ninfomană. În cel mai scurt timp, adolescenta a început să aibă zeci de relaţii extraconjugale.    

Plăcerea pentru sex era mai importantă decât onoarea. Poetul Juvenal scria în satierele sale că împărăteasa ajunsese să lucreze incognito la un bordel din Roma, tocmai pentru a-şi satisface această plăcere de sex. ”Îşi întâmpina fiecare client cu dulceaţă şi cerea plată pentru fiecare partidă,absorbind tăria lor fără ca măcar să se ridice. Prea curând patronul bordelului şi-a lăsat libere fetele. Ea(n.r. împărăteasa) a rămas până la final, întotdeauna ultima la plecare, târându-se tristă, cu vulva înfierbântată şi rigidă, extenuată de bărbaţi, şi cu toate acestea departe de a fi satisfăcută, cu obrajii mânjiţi de fumul lămpii, ducând acasă pe canapeaua imperială, putoarea bordelului”, scria Juvenal în ”Satire VI”.

Totodată împărăteasa Messalina a bătut şi un record al rezistenţei sexuale. Mai precis se spune că Valeria Messalina a făcut un concurs cu o prostituată. Cine rezista să facă sex cel mai mult, câştiga. Ei bine, prostituata a rezistat 24 de ore, în timp ce Messalina a reuşit să câştige cu o oră de sex în plus. În tot acest timp a avut 25 de parteneri diferiţi. De altfel istoricul roman Cassius Dio relata faptul că Messalina ducea o viaţă destrăbălată. Avea pe deasupra şi un caracter josnic, înclinat spre răzbunare şi uneltire. 

„Trăia în desfrâu şi silea şi pe celălalte femei să se prostitueze. Pe unele le obliga să se supună la actul sexual chiar în palat, în prezenţa şi sub ochii bărbaţilor lor. Pe acestea, care acceptau aşa ceva, le iubea şi le favoriza ,iar pe bărbaţii lor îi atrăgea de partea ei prin tot felul de cinstiri şi funcţii înalte.   

Alte familii în schimb, care nu se înjoseau cu asemenea murdării, erau ţinta urii ei, dacă nu şi victime”, scria Dio Cassius. Avea zeci de amanţi, se presupune că inclusiv marele Seneca a fost amantul Messalinei ajungând să fie exilat din cauza acesteia. Mai mult decât atât, Messalina a ajuns în lipsa împăratului să se căsătorească şi cu amatul ei favorit Caius Silius, un bărbat mai tânăr decât ea. Tacitus spune că împăratul plecase la Ostia. În tot acest timp Messalina s-a căsătorit cu Silius care dorea, spune istoricul roman să pună mâna pe tronul Romei. Libertul Narcissus îl avertizează pe Claudius că „dacă nu ia lucrurile în pripă, noul bărbat al Messalinei pune mâna pe Roma”.

În acel moment Claudius descinde la Roma şi îi surprinde pe cei doi în plăcerile mariajului. Garda pretoriană îi arestează iar Messalina este executată.  

Fiica destrăbălată a şefului Bisericii din Vest  

Culmea, una dintre cele mai destrăbălate femei din Evul Mediu a fost fiica unui papă. Mai precis este vorba despre Lucrezia Borgia, fiica lui Rodrigo Borgia, un cardinal spaniol ajuns papă sub numele de Alexandru al VI lea. Lucrezia s-a născut în 1480 la Subiaco în Italia, fiind al treilea copil al cardinalului spaniol Rodrigo Borgia, arhiepiscop de Valencia. Acesta va ajunge papă în 1492. Lucrezia este însă un copil nelegitim. Mama sa Vannozza dei Cattanei era concubina cardinalului de ani buni. Lucrezia mai are doi fraţi Caesare şi Giovanni. Lucrezia a primit o educaţie aleasă, cuncoscând numeroase limbi străine, dansul, poezia, ştiinţele umaniste şi broderia. Cu toate acestea moşteneşte de la tatăl său cardinalul o pasiunea aparte pentru plăcerile carnale. De altfel aspectul fizic o ajuta din plin. ” De înălţime medie şi cu forme graţioase.   

Faţa ei era mai degrabă alungită, cu un nas mic, părul auriu şi lung,cu ochii fără o culoare anume, cu gura plină, dinţii de un alb uluitor şi bustul admirabil proporţionat”, o descria un curtean al vremii. Lucrezia a fost căsătorită de mai multe ori, rămânând fie văduvă din cauza vieţii tumultoase dar şi ucigaşe a familiei Borgia, fie alegându-se cu mărituşul desfăcut de propriul tată, atunci când soţul nu mai reuşea să-i fie de folos.

Lucrezia este descrisă ca o femeie pasională, dispusă la orgii sexuale chiar în palatele tatălui său. Se spune că avea numeroşi amanţi. Era pasională dar şi ucigaşă. Îi plăcea să seducă iar mai apoi să-şi ucidă amanţii incomozi cu ajutorul unui extract otrăvitor. Mai mult decât atât a fost acuzată că a fost amanta propriului frate, Caesare, alături de care ar fi avut un copil. Sunt însă şi numeroşi istorici care arată că de fapt caracterul Lucreziei a fost mult exagerat, iar plăcerea pentru sex doar un mit. Aceştia susţin că Lucrezia a fost o victimă a familiei de fapt.   

Împărăteasa şi amanţii  

O altă femeie care nu se dădea în lături de la iubire era chiar împărăteasa unui dintre cele mai importante imperii ale secolului al XVIII lea. Mai precis este vorba despre Ecaterina cea Mare împărăteasa Rusiei în perioada 1762-1796. Despre împărăteasă se spune că a avut numeroşi amanţi şi că era dependentă de flirt şi chiar sex. Împărăteasa nu era rusoaică. Din contră era nemţoaică get beget. S-a născut în Pomerania, atunci parte a Prusiei. Se numea ophie Friederike Auguste von Anhalt-Zerbst-Dornburg.A ajuns împărăteasă atunci când s-a căsătorit cu Petru al III lea ţarul Rusiei. Soţul, tinerei nemţoaice era însă un individ despre care se spune că era imatur, cu faţa ciupită de varicelă şi pe deasupra alcoolic notoriu.   

De altfel puternica şi frumoasa împărăteasă nu l-a lăsat să domnească prea mult. Cum a intrat în Rusia l-a sedus şi a devenit amanta locotenentului rus Gregory Orlov. După numai 6 luni împreună cu amantul ei a pus la cale înlăturarea incapabilului soţ. Petru al III lea a fost dat jos de pe tron şi asasinat mai apoi la  Ropsha, domeniul pe care a trimis. Tânăra nemţoaică a devenit împărăteasa Ecaterina cea Mare a Rusiei. A fost un monarh iluminat, fiind avidă de ştiinţă şi modernism. Tocmai de aceea însuşi Diderot i-a spus”cea mare”. În schimb împărăteasa era înebunită după sex. Tocmai de aceea a avut numeroşi amanţi. De-a lungul domniei a avut 14 amanţi oficiali pe care-i copleşea cu titluri, daruri scumpe şi domenii. A avut însă, se presupune, sute de alte relaţii pasagere. Cel mai celebru amant, după locotenentul Orlov a fost Gergory Potemkin.   

La 67 de ani deşi bătrână şi bolnavă a avut un amant foarte tânăr. Mai precis un ofiţer de numai 22 de ani. În jurul apetitului ei sexual au fost elaborate numeroase legende. Una dintre acestea este aceea că făcea sex cu armăsarii din grajdurile imperiale. Se spune că ar fi murit în timpul unui astfel de act sexual. De altfel, acelaşi episod a fost atribuit şi altei împărătese austriece. Fără un fundament real bineînţeles. Totodată se spune că Ecaterina avea o cameră secretă plină cu sculpturi în formă de falusuri sau vulve plus scene erotice de-a lungul pereţilor. Era locul unde se distra cu partenerii sexuali. Despre Ecaterina, Charles François Philibert Masson scria în memoriile sale că ”Avea două pasiuni, pe care nu le-a părăsit până la ultima suflare: iubirea bărbaţilor, care a degenerat în comportament licenţios, şi iubirea de florie, care s-a scufundat în vanitate”.

blank