Oamenii au fost fascinati de vise si de semnificatia lor din cele mai vechi timpuri.
1. Case.
Cand visezi case, iti vezi sinele in diferite ipostaze ale personalitatii tale. Casele simbolizeaza securitatea si confortul. Podul simbolizeaza amintiri ascunse, subsolul reprezinta intuitia, subconstientul. Intreaba-te cum ai grija de corpul tau, cum te percepi in lumea exterioara?

2. Adulter.
Cand visezi un adulter inseamna ca dorintele si nevoile sexuale sunt reprimate sau ar trebui sa le scoti la iveala. De asemenea, mai pot insemna teama de abandon, probleme cu stima de sine si acceptarea unei relatii toxice. Intreaba-te: iti este teama sa pierzi persoana iubita, esti nefericit in relatia de cuplu, ce simti despre corpul tau si nevoile lui?

3. Foc.
Focul are mai multe semnificatii si depinde de contextul in care il visezi. Daca vezi focul de la distanta inseamna dorinta de transformare; daca te joci cu focul, poate fi un semnal de avertizare pentru actiuni riscante. Daca visezi ca dai foc, inseamna ca acumulezi o furie pe care nu o scoti la suprafata. Intreaba-te: eviti la nesfarsit o situatie riscanta, petreci toata ziua incercand sa stingi focuri?

4. Nud
Daca visezi ca esti gol pusca, este un semn ca iti este teama sa te expui. Daca visezi o alta persoana goala pusca, inseamna ca trebuie sa accepti adevarul gol golut despre o situatie. Mai poate insemna ca ti-ai pierdut respectul de sine. Goliciunea reprezinta acceptarea plusurilor si minusurilor. Intreaba-te iti este teama sa te vada cineva asa cum esti? Ti se pare ca te expui prea mult intr-o situatie?

5. Cascade
Apa in vis reprezinta starea mintii tale, intrucat apa simbolizeaza curatenia, puritatea. Cand visezi cascade e semn bun. Inseamna noi inceputuri pe masura ce vechiul se curata. Cum e cascada? Mica? Mare? E intr-o jungla intunecata? Sau intr-o plaja luxurianta? Cum percepi obstacolele din viata ta?