Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a confirmat luni, la sediul central al partidului, tensiunile din CEX și a povestit că vicepreședintele PSD Marian Oprișan l-a acuzat pe fostul președinte executiv PSD, pe grupul intern de WhatsApp al liderilor partidului, că vrea să facă PSD „mic” și să i-l dea lui Victor Ponta.

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a spus că îi este groază de faptul că vicepreședintele PSD Marian Oprișan conduce grupul de lucru care elaborează strategia politică a partidului în vederea Congresului din 29 iunie.

„Mi-e groaza. Ma ingrozesc. Daca dupa elucubratiile spune de dl Oprisan CEX-ul trecut, ne mai bazam sa ne faca strategia politica a partidului, eu ce sa spun? O sa citesc partea din strategie care nu ii apartine”, a spus Firea, luni, la sediul central PSD.

„Dl Oprisan l-a acuzat de fapt pe dl Stanescu ca nu stie sa scrie. Sa nu incep eu sa vb de problemele gramaticale, haideti sa fim civilizati si sa pastram o limita in toate. Nu este normal, dupa ce el l-a atacat pe Paul Stanescu pe grupul presedintilor PSD de pe whatsapp, a spus niste minciuni, ca vrea sa faca PSD mic sa i-l dea lui Victor Ponta, va dati seama cam ce relatii avem. Eu l-am aparat, dna Olguta l-a aparat, dl Buzatu l-a aparat, iar el de suparare ca am indraznit s-a razbunat pe mine venind cu tot felul de aberatii”, a declarat Firea.

Citeste si...  Gabriela Firea și Liviu Dragnea au participat la inaugurarea unor obiective la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău şi la Spitalul din Moineşti

Ea a mai relatat că Oprișan a venit în CEX cu o poveste `elucubranta’.

‘Asta e poveste elucubranta (ca Paul Stanescu, Marian Oprisan si Florin Pandele au vorbit de amnistie si gratiere – n.red.). Cand am ajuns acasa seeara de la CEX l-am intrebat pe sotul meu si mi-a zis ‘Da, ne-am intalnit si Oprisan ne-a rugat sa il ajutam sa fie presedintele PSD cand inca era dl Dragnea’, a zis Firea.