Berbec
Traversezi o perioadă bună în dragoste, faci tot ce-ţi trece prin cap şi nu e rău deloc. Chiar dacă ai un iubit stabil sau nu, eşti pusă pe distracţie şi treci mult mai uşor peste nemulţumirile pe care le ai. Sfatul cuiva cu mai multă experienţă de viaţă te-a schimbat în bine!

Taur
Este foarte important ca în acest sfârşit de săptămână să îţi faci timp pentru familia ta. Ar fi o idee minunată dacă ai pleca alături de cei dragi într-o călătorie, de mult timp nu aţi mai avut spaţiu doar pentru voi. Afecţiunea şi vorbele frumoase vor fi la ordinea zilei, însă nu va ţine la nesfârşit această atmosferă.

Gemeni
Ai toate şansele să găseşti pe cineva în această săptămână de care să te îndrăgosteşti iremediabil. Nu credeai că există dragoste la prima vedere, însă acum îţi vei schimba percepţia total. Te laşi ghidată de instinct şi nimic nu îţi stă în cale atunci când decizi să faci ceva. Un fost iubit ar putea reapărea în peisaj.

Rac
Ai găsit în sfârşit un echilibru între toate sectoarele vieţii tale. Renunţarea la a excela doar pe un anumit plan ţi-a adus liniştea mult dorită de tine, dar şi de partenerul ori familia ta. Acum ai suficient timp şi pentru cei dragi, dar şi pentru proiectele tale personale.

Leu
Eşti un izvor de energie şi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul tău, dar mai ales pentru iubitul tău. Eşti foarte apreciată ca femeie şi asta vei simţi în mod deosebit în aceste zile. Ţi se pregăteşte o surpriză romantică pe care ţi-o doreai, dar la care nu mai sperai deja de ceva vreme.

Fecioară
Nu te simţi împăcată cu tine, cel mai probabil din cauza unor decizii amoroase pe care le-ai luat de curând. Nu lăsa regretele să pună stăpânire pe viaţa şi pe liniştea ta, ci asumă-ţi faptele şi ia-o de la capăt cu mult mai multă energie decât până acum. Un nou început este favorabil!

Balanţă
Un eveniment nefericit te va apropia mai mult de partenerul tău de viaţă, însă nu asta ai fi ales dacă ai fi putut. Echipa pe care o formezi cu el va deveni de neînvins şi cu ajutorul ei vei reuşi să treci mult mai uşor peste necazuri. În weekend vei primi o veste extrem de bună care te va face să uiţi de toate!

Citeste si...  Dragostea si pasiunea nu sunt mereu suficiente ca sa tina relatia vie? Incepe aceasta saptamana cu noi jocuri provocatoare

Scorpion
Nu se anunţă schimbări în viaţa ta sentimentală şi nici nu îţi doreşti să se producă. Eşti mulţumită de relaţia ta amoroasă şi mândră de partenerul tău, lucruri care se văd pe chipul tău. Invidia unei persoane din anturajul tău te va scoare din minţi spre finalul săptămânii, însă vei avea grijă să o pui la punct aşa cum merită!

Săgetător
Nu sunt excluse certurile cu iubitul, însă nimic nu va fi atât de grav precum vrei să pară. Faptul că te plângi apropiaţilor de partenerul tău de viaţă nu face altceva decât să vă îndepărteze. Uneori e bine să mai ai şi secrete şi ce e intim să rămână intim!

Capricorn
Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută în această săptămână. Eşti destul de obosită şi vei avea reacţii care îi pot deranja pe cei din jurul tău, dar mai ales pe cei dragi. Ai ajuns să îţi permiţi prea multe faţă de ei şi îţi vei da seama abia acum că totul are o limită. Trebuie să fii pedepsită pentru a realiza!

Vărsător
Un eveniment pe care ţi l-ai planificat de multă vreme e pe punctul de a se întâmpla. Vei fi extrem de fericită în această perioadă şi vei avea parte de surprize peste măsura aşteptărilor. Vei reuşi să le împaci cu brio pe toate, să te distrezi atât cu prietenii, cât şi cu familia în egală măsură.

Peşti
O problemă de la locul de muncă te menţine destul de ocupată în această săptămână, iar cei dragi ar putea avea reproşuri la adresa ta. Nu te supăra tot tu pentru că nu primeşti înţelegere, stresul pe care îl resimţi ar putea ajunge să te conducă şi nu trebuie să permiţi ca acest lucru să se întâmple. Linişteşte-te, nu e nevoie să faci alegeri!