Nimic nu se compară cu o experiență antrenantă în dormitor. Chimia dintre cei doi parteneri este o componentă extrem de importantă a unei relații sănătoase. Dar, o partidă de amor nu trebuie să se termine după ultimul suspin orgasmic.
Mulți nu sunt conștienți că limbajul are un rol foarte important atât în timpul, cât și după o partidă de sex. Femeilor le place să audă cuvintele potrivite după ce fac dragoste, iar niște șoapte fierbinți, pot să-i facă pe ambii parteneri să mai dorească o rundă de pasiune.

„Nu te mișca …“
Nicio altă frază nu are puterea de a face ca o femeie să se miște, chiar dacă ar vrea. Pentru ca vraja dintre parteneri să nu se destrame, este important ca, după partida de sex, partenerul să-i spună acesteia ce-și dorește. Dacă vrea să-i simtă trupul lângă al lui, nu trebuie decât să-și exprime dorința.

„Ești incredibilă“
Acest lucru nu trebuie să se rezume doar la actul sexual în sine, ci la tot ce reprezintă femeia pentru partener: corpul ei, felul în care se mișcă, personalitatea ei, întreaga experiență. Auzind această frază rostită de bărbatul iubit, nu doar că o reasigură pe femeie cu privire la prestanța ei în dormitor, ci și că el se va întoarce la ea, după această experiență.

Citeste si...  Ce spun femeile despre bărbaţi în funcţie de ce pantofi poartă

„Te iubesc…“
Femeilor le place când partenerul de viață observă și cele mai mici detalii despre ele, detalii care uneori poate că și lor de scapă, însă lor nu. Ba mai mult, primesc și complimente. Mai mult decât atât, imediat după actul amoros, femeile au nevoie să știe că partenerul este cu mintea tot la ele. De aceea, este momentul potrivit pentru încă un „te iubesc“.

„Nu am fost cu nicio femeie ca tine“
Este important ca femeia să se simtă unică, ca și cum doar ea este capabilă să-l ducă pe bărbatul cu care este pe acele culmi ale plăcerii cum nu a făcut-o nicio altă femeie până atunci. Șoptindu-i în ureche cât de specială este ea pentru el, partenera va ști cât este de apreciată și, deopotrivă, de iubită.