Andreei Balan i s-a oprit inima la cezariana:George Burcea, soţul ei, a confirmat acest lucru, însă a liniştit pe toată lumea spunând că acum starea artistei este stabilă.

De asemenea, actorul a menţionat că micuţa Clara Maria a venit pe lume fără probleme şi este sănătoasă.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Andreei Balan i s-a oprit inima la cezariana :

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a spus George Burcea în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Cântăreața Andreea Bălan, devenită celebră pe când activa în trupa Andre, a făcut un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Citeste si...  Ce-a găsit Gigi Becali la Poarta Albă?!

Chiar înainte să intre în sala de operații, Andreea Bălan a povestit cum se simte cu doar puţin timp înainte să intre în clinică pentru a o aduce pe lume pe Clara Maria.

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea Bălan.