Andreea Raicu a povestit despre cele mai grele momente din copilărie, mărturisit că i se întâmpla foarte des să plângă. Totul a avut legătură cu faptul că mama ei pleca foarte mult de acasă în scopuri profesionale, iar Andreea Raicu resimțea foarte tare lipsa ei. Deși avea aproape de ea mulți membri ai familiei, ea își dorea ca mama ei să fie aproape de ea mai mult timp.

Andreea Raicu a publicat un mesaj pe blogul personal prin care a povestit despre unele dintre cele mai traumatizante momente din perioada când era copil. Vedeta a explicat că nu a suportat niciodată despărțile, motiv pentru cea atunci când mama ei pleca la munca pe o perioadă mai lungă, ea plângea mult. Andreea Raicu a scris un mesaj foarte emoționant pe blogul personal unde a povestit despre momentele grele prin care a trecut.

„Urăsc despărțirile. Întotdeauna le-am urât, fie că era vorba de o despărțire de un iubit, un coleg, un angajat, fie și de un lucru. Știu că acest lucru mi se trage din copilărie, când mama mea pleca foarte des, fiind însoțitoare de bord. Deși eram înconjurată de foarte multă dragoste, pe care o primeam de la bunica, mătuși, tată, veri care mă răsfățau mereu, eu aveam nevoie de mama și de prezența ei. Și fiecare plecare a ei era o despărțire dureroasă. Îmi aduc aminte foarte clar și în ziua de astăzi un moment în care ea era acasă, rezervă la telefon pentru o cursă și a fost sunată că trebuie să se pregatească să plece chiar a doua zi într-o călătorie timp de o lună. Nu îmi venea să cred. Mi-aduc aminte perfect cât de tare plângeam și o imploram să nu plece, în timp ce ea își călca uniforma albă cu dungi turcoaz. Mă înecam de plâns și aș fi facut orice, încolăcită la picioarele ei, să nu plece. Simțeam că dacă pleacă, se termină pământul”, a fost mesajul redactat de Andreea Raicu pe blogul personal.

Citeste si...  Andreea Raicu Croitoreasa model

Andreea Raicu a mai publicat des astfel de mesaje în care încearcă să motiveze cititorii ei să petreacă mai mult timp cu ei înșiși.

„Mă uit mereu în urmă, la momentele grele, la experiențele intense pe care mi le-a oferit viață și oricât de dificile au fost știu că sunt singurele moduri prin care pot să cresc, să evoluez și să devin mai bună. Ultimul an a fost plin de astfel de momente care păreau că nu se mai termină indiferent de cât efort am făcut să le evit sau să le rezolv. Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi care m-au consumat atât de tare încât am renunțat să mă mai lupt, să mai găsesc soluții, iar acela e momentul în care te lași în mâinile lui Dumezeu care ți-a pregătit ceva mai bun și mai potrivit. De multe ori ne incapataman să credem că știm ce e mai bine pentru noi și tot de atâtea ori ne înșelăm amarnic. Alegem să ramanen în zona de confort, fugim cu disperare de schimbări din cauza fricilor și a neîncrederii”, a scris ea cu ceva timp în urmă.