Jurata de la „Vocea României” şi „Românii au talent” (PRO TV) şi soţul ei, Cătălin Măruţă, vor avea parte de un 23 august emoţionant, căci vor sărbători evenimente importante, atât de familie, cât şi pe plan profesional. Andra este în al nouălea cer de bucurie că a cântat în duet cu inegalabilul Enrique Iglesias, videoclipul urmând a fi lansat chiar azi, de ziua solistei.

Andra împlineşte joi 32 de ani, dar şi 10 ani de când s-a căsătorit cu Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „La Măruţă”, de la Pro TV. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când el avea emisiune la TVR 2 şi au şi filmat un videoclip împreună. La un moment dat solista declara: „Măruţă e bărbatul alături de care vreau să îmbătrânesc”.

Andra și Măruță împlinesc 10 ani de la căsătorie

Foto: Instagram

Cei doi se află cu prietenii într-o vacanţă exotică, unde îşi încarcă bateriile pentru următoarea perioadă. „Suntem în Marbella, Spania, cu nişte prieteni, iar copiii sunt la părinţii mei. Mergem în locuri pe care le-am mai vizitat, dar e o vacanţă specială. Cu atât mai mult cu cât Andra a lucrat cu Enrique Iglesias pentru piesa «Nos Faimos Lejos» în colaborare cu Descember şi El Micha! Descember e cel care a compus – «Bailando» şi «Subeme la radio» hit-urile lui Enrique. Noi voiam să anunţăm mâine, dar Enrique a postat pe pagina lui de Facebook un teaser cu Andra”, ne-a povestit Cătălin Măruţă tocmai din Spania.

Citeste si...  Florin Cîţu: Bugetul 2020 va fi făcut pe un fundament de deficit de 3,5%.

Andra a scris şi ea pe profilul ei despre videoclip. „Aş fi vrut să păstrez surpriza până mâine, dar Enrique Iglesias m-a dat de gol, aşa că aţi aflat deja despre ce e vorba. Mâine, de ziua mea, e lansarea, aşa că de abia aştept să vedem ce părere aveţi şi cum vi se pare!!! Descemer Bueno, El Micha”.

Enrique a scris pe contul lui de Facebook despre duetul cu Andra

Andra are lipici la latino loveri, căci în urmă cu doi ani a colaborat şi cu vestitul solist David Bisbal, videoclipul lor, ”Without”, aducându-le peste 120 de milioane de vizualizări, pe Internet.

După ce va reveni în ţară, celebra cântăreaţă va începe repetiţiile pentru concertul de muzică populară „Tradiţional”, care va avea loc pe 30 septembrie la Sala Palatului din Capitală.

În urmă cu doi ani a cântat şi cu David Bisbal