Anca Ţurcaşiu arată senzațional și are un corp de invidiat deși are 46 de ani. Artista este adepta unui stil de viaţă sănătos și este vegetariană de mai bine de 20 de ani.

”De 16 ani, zi de zi, 3 luni pe an sunt aici, la Năvodari. Dimineața fac și sport cu turiştii aici pe scenă. Facem sport 45 de minute. Le spun că nu sunt profesor de sport, dar că mă antrenez acasă în fiecare zi și că acesta este unul dintre antrenamentele mele. Sunt foarte atentă la cum mă expun la soare. Niciodată înainte de ora 16. Dimineaţa mă trezesc puţin mai târziu şi nu apuc orele matinale. Până atunci relaxare. Vacanţa e încă în toi. Nu fac cardio. Fac doar tonifiere musculară. În cameră, atunci când nu am program pe plajă. De alergat să facă cine poate, mie nu-mi place. N-am aparate în cameră. E nevoie doar de două greutăţi şi o salteluţă. Lucrez cu greutăți și cu greutatea corpului. Fac abdomene, picioare. Mă antrenez cam 45 de minute. Fac cam zece minute abdomene. Dacă faci zilnic, să ştii că se vede”, a declarat Anca Ţurcaşiu.

Citeste si...
Actorul Alexandru Arșinel trece prin momente dificile din pricina bolii soției

“Sunt foarte atentă ce mănânc, când mănânc, din trei în trei ore consum cantități mici, ce anume mănânc. Zilele trecute, am mâncat, de exemplu, o bucățică de tort și m-a mustrat conștiința toată seara. Asta e, o dată nu se pune! Și o mică felie de pizza! Am 5 mese pe zi. Nu țin nicio dietă, e un mod de viață pe care l-am abordat de o grămadă de vreme, merg la sală, fac fitness”, ne-a mărturisit Anca Țurcașiu.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos care durează de 18 ani şi în timpul căruia a rezultat un băiat, în vârstă de 17 ani, pe nume Radu.