Incidentele nu lipsesc din campania electorală din Statele Unite. Astfel, cu doar două zile înainte de alegeri, Donald Trump a trecut prin clipe de groază în timp ce își susținea un discurs în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada.

Din public s-a strigat ”armă” și imediat două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri și l-au dus rapid în culise în timp ce alți agenţi au sărit pe un bărbat din primul rând al publicului. Acesta a fost ulterior reţinut de poliţie.

Trump a revenit pe scenă după câteva minute și și-a continuat discursul. „Nu vom fi opriți niciodată”, a afirmat republicanul. „Nimeni n-a spus că va fi ușor. Vreau să mulțumesc Secret Service”, a mai declarat Donald Trump.

Citeste si...  Iohannis a ajuns de râsul lui Norica Nicolai după ce s-a bâlbâit grav intr-un discurs

Într-un comunicat publicat imediat după incident, acesta a mulţumit Serviciului Secret pentru reacţia rapidă şi profesionistă, precum şi miilor de oameni prezenţi, pentru susţinerea incredibilă”.

Un comunicat al Secret Service afirmă că incidentul a fost declanşat de un individ aflat chiar în faţa scenei, care la un moment dat a strigat „Armă!”. Secret Service şi poliţia anchetează incidentul, deşi nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.