Nu mai este de mult un secret faptul că România nu a înregistrat niciun progres în timpul guvernării conduse de Dacian Cioloş. Rezultatele guvernului tehnocrat se rezumă la zero, în timp ce declarațiile cu care se promovează conțin minciuni în procent de 100%.

Alianța mincinoasă dintre Dacian Cioloș și Dan Barna încearcă să manipuleze poporul român modificând statisticile și însușindu-și rezultatele muncii altora. Se cunoaște foarte bine că nivelul rambursărilor generate de guvernul Dacian Ciolos nu a depășit în 2016 pragul nulității. Cu toate acestea, Dacian Ciolos maschează cifrele cu valorile exercițiului financiar 2007-2013 când, deși putea, nu s-a implicat, în niciun fel în favoarea României. În acea perioadă Dacian Ciolos era Comisar European, o poziție din care ar fi putut ajuta din punct de vedere financiar România, dar a preferat comoditatea.

Alianța Dacian Cioloș - Dan Barna: O alianță bazată pe minciuni

O minciună spusă prost

Citeste si...  CIOLOS SI AI LUI AU DEPUS JURAMANTUL... SUNT APTI DE MUNCA!

Partea bună este că minciuna Alianței Dacian Ciolos și Dan Barna nu este una greu de descoperit. În ciuda unor site-uri de știri românești care s-au lăsat manipulate și au împrăștiat informații false, site-ul oficial al Comisiei Europene rămâne imparțial, redând întotdeauna realitatea.

Pe de altă parte, una din cele mai mari realizări ale guvernului PSD este atingerea unei rate a absorbției de fonduri europene de 28% în perioada 2014-2020. Cu alte cuvinte, 8,73 miliarde de euro în plus pentru dezvoltarea României.