Primaria Municipiului Bucuresti, prin CREART, organizeaza, in perioada 18-20 august, cea de-a patra editie BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai efervescent festival international de muzica eclectica din Capitala. Evenimentul va avea loc in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.
Festivalul ofera publicului, an de an, trei zile de concerte cu artisti si trupe de top din tara si din strainatate, activitati recreative, un spatiu de gastronomie internationala, un bazar urban, propunandu-si sa celebreze orasul prin muzica si dans in aer liber.

Cea mai asteptata editie BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL isi anunta coordonatele de distractie printr-un line-up efervescent! Pe cele doua scene din Parcul Herastrau vor urca artisti internationali de renume, din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop, Jazz si multe altele.

ALBOROSIE, indragitul artist italian de muzica reggae, vine in Bucuresti alaturi de trupa The Shengen Clan, dupa concertele din Franta si Slovenia. Artistul mondial, cunoscut si drept Puppa Albo, va urca pe Main Stage vineri, 18 august, demonstrand inca o data fanilor din Romania, printr-un concert de exceptie, ca nu putem vorbi despre cultura reggae fara sa ii amintim piesele care au facut istorie.

MORCHEEBA, trupa de trip hop din UK, formata din Skye Edwards si Ross Godfrey, care ne-a bucurat de-a lungul anilor cu melodii precum „Enjoy the ride”, „Otherwise”, „Big Calm”, „Gimme your love” si „Gained the world”, vine la GreenSounds sambata, 19 august! Trupa a fost infiintata in anul 1995 si a lansat 8 albume care s-au vandut in peste 10 milioane de copii care au rasunat in peste doua decenii de turnee. Skye, solista trupei Morcheeba, are una dintre cele mai apreciate si recunoscute voci, iar chitara psihedelica a lui Ross transforma melodiile intr-o experienta de neuitat.

Citeste si...
Locatarii blocului din Sectorul 5 care a ars în urmă cu două săptămâni sunt, în continuare, pe drumurimarea problema este promisiunea facuta de primarul ,Daniel Florea

Trupa olandeza de rock alternativ DE STAAT concerteaza in Parcul Herastrau din Capitala sambata, 19 august! Cu primul album lansat in anul 2009, formatia a adunat un numar impresionant de premii si nominalizari, concertand pe scenele unor festivaluri de renume precum Sziget si Glastonbury. Pe langa muzica apreciata de public, De Staat este recunoscuta si pentru videoclipurile inovative ale unor piese precum „Pep Talk”, „Sweat Shop”, „Get It Together”, „Make A Call” si multe altele.

Duminica, 20 august, pe Main Stage vor urca trupele JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph si THE BASEBALLS! In ultimii cinci ani, JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph au sustinut peste 150 de show-uri internationale, avand in playlist piese ce imbina genurile Soul, R&B si Jazz cu ritmuri electronice. Excentricii de la THE BASEBALLS transforma melodii moderne celebre in piese reprezentative stilului rock’n’roll al anilor ’50 si ’60, acestea fiind mai mult decat simple cover-uri, datorita reorchestrarilor ingenioase.

Programul muzical este completat in cele trei zile de artisti romani indragiti din zonele Hip-Hop, Rap, Alternativ, Reggae, Jazz, Soul sau Electro: Subcarpati, Pixels, The Mono Jacks, Damian Draghici, Radu Almasan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe si DJ Teo.

Accesul la eveniment este gratuit. 

Intre 18 – 20 august, in Parcul Herastrau, pentru al patrulea an consecutiv, Bucurestiul suna mai bine cu GreenSounds!

Detalii pe: www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival

Facebook Event: https://goo.gl/hMdWWV