Presiunea asupra fotbaliştilor ajunşi la FCSB duce, uneori, şi la blocajul jucătorilor, iar acest aspect a fost resimţit şi de Adrian Petre, adus cu mare fast de finanţatorul Gigi Becali. La câteva luni distanţă de la plecarea atacantului de la FCSB, câteva informaţii pot explica ce s-a întâmplat cu internaţionalul român.

Adrian Petre a scăpat de calvarul de la FCSB la începutul lunii octombrie, atunci când Gigi Becali a acceptat oferta venită din partea italienilor de la Cosenza. Clubul din Serie B l-a împrumutat pe atacant până în vara anului următor, în schimbul sumei de 50.000 de euro. În cazul în care va dori să-l transfere definitiv, Cosenza va fi nevoită să mai achite încă 250.000 de euro.

Ce s-a întâmplat cu Adi Petre la FCSB. Explicaţiile venite din Italia
Până la sosirea lui Sergiu Buş, Adrian Petre a fost omul numărul unu din atacul FCSB, dar presiunea asupra sa a fost imensă, în condiţiile în care a fost adus, pentru a-l înlocui pe Harlem Gnohere.

După câteva ratări monumentale, Gigi Becali l-a criticat pe Adrian Petre, care, pe parcurs, se pare că a clacat. Recent, antrenorul lui Cosenza, Roberto Occhiuzzi, a dezvăluit câteva aspecte interesante despre atacantul român, care a impresionat în tricoul naţionalei U21.

Antrenorul italian a dezvăluit că Adrian Petre este un tip sensibil, care are nevoie de susţinerea celor din jurul său. Toate aceste detalii sunt în contradicţie cu declaraţiile făcute de Gigi Becali, care a cerut bărbaţi şi luptători pe teren, la FCSB

Roberto Occhiuzzi a redat, indirect, câteva dintre posibilele motive ale eşecului suferit de fotbalist la FCSB: „Adrian Petre a fost urmărit cu multă atenţie de noi în perioada de transferuri din vară. În ultimele săptămâni, a crescut mult şi înţelege ce-i cer. Este un băiat foarte sensibil, care are nevoie să simtă încrederea celor din jurul său. Sunt sigur că va veni şi timpul său, dar eu sunt cel care trebuie să-l fac să se simtă important. Calităţile sale le vom vedea în curând”, a declarat antrenorul lui Cosenza, potrivit Cosenzachannel.it.

Adrian Petre a trăit câteva umilinţe la FCSB, echipa lui Gigi Becali
Fostul fotbalist de la FCSB a trăit toate momente greu de digerat la echipa lui Gigi Becali. Primul a avut loc în partida cu Backa Topola, din preliminariile Europa League. Într-un moment în care FCSB avea 18 jucători indisponibili pentru partida din Serbia, staff-ul l-a preferat titular pe nou-venitul Buziuc, în timp ce Adrian Petre a fost lăsat pe bancă, spre surprinderea tuturor.

Apoi, înainte de plecarea de la FCSB, Petre a avut un gest elocvent, în partida cu Poli Iaşi, atunci când a fost schimbat, în prima jumătate de oră a meciului.

Până în acest moment, fotbalistul împrumutat de FCSB la Cosenza nu s-a impus în Serie B. Adi Petre a jucat în două meciuri din campionat şi într-o partidă din Cupa Italiei.

Citeste si...
Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de Metrorex: Se întâmplă de azi