Fostul vicepreședinte PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, despre care a afirmat că este ”înspăimântat”, și-a cumpărat o vilă la Monte Carlo „pe numele lui Bogdan Naedoni”.

„Dl Coldea este înspăimântat. Îi transmit că, exact cum se ocupa el de o serie de politicieni și ne asculta de dimineața până seara, și în concedii. Și eu mă ocup și am aflat acum că a luat o vilă la Monte Carlo pe numele lui Bogdan Naedoni și acum este în acea vilă. (…) Dl Coldea a achiziționat o vilă la Monte Carlo, zilele astea or să îmi vină pozele”, a declarat Marian Vanghelie la DCNews Live, potrivit Mediafax.

Citeste si...  Băsescu ştie ce se va întâmpla cu Coldea la Comisia SRI: Nu va deşerta secrete SRI. Se duce doar pentru că a fost chemat

Fostul vicepreședinte PSD a adăugat că Bogdan Naedoni este „un băiat pus de Coldea în diferite funcții”.

„(Bogdan Naedoni – n.r.) Este un băiat pus de dl Coldea în diferite funcții la anumite agenții, director general. Se ducea la el acasă dl Coldea și nu singur, cu nevestele și o serie de adjuncți din SRI și făceau chermeze și mai multe”, a precizat Vanghelie.