A sosit iarna! Primii fulgi in Bucuresti a început să ningă, vineri seara, aceasta fiind prima ninsoare din sezonul 2018-2019 din Capitală.

Fulgii sunt mici și nu s-au așternut în strat de zăpadă, dar bucureștenii care au ieșit pe străzi în cursul serii au putut să se bucure de prima ninsoare. Ninsoarea nu este o surpriză, meteorologii anunțând că în aceste zile România este lovită de un val de frig arctic care va aduce zăpadă în aproape toată țara.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare de răcire a vremii, valabilă în majoritatea regiunilor, începând din dimineaţa zilei de vineri şi până duminică la prânz. Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 noiembrie, ora 5:00 – 18 noiembrie, ora 12:00, vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor. În București, începând cu ziua de vineri de la ora 8:00 şi până sâmbătă, la ora 8:00, vremea va fi rece, cerul va fi noros şi temporar vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, dar, trecător, posibil şi lapoviţă sau fulguială.

Citeste si...  Un nou drog face ravagii printre tinerii din Galaţi.