Actrița Cătălina Mustaţă a divorțat de Florin Zamfirescu şi la scurt timp s-a măritat cu profesorul ei din liceu. Acum, Cătălin Mustață jucă teatru pe muzica soţului chitarist.

Cătălina Mustaţă, ajunsă la vârsta de 48 de ani a devenit soția lui Mihai Avram, profesor-muzician. Aceștia s-au căsătorit în secret în primăvară, chiar de ziua mirelui, pe 14 martie 2016.
Cătălina Mustață nu a dat prea multe detalii despre cununie și nici nu a postat nimc pe rețelele de socializare. Totul s-a aflat abia când cei doi au apărut împreună pe YouTube, în cadrul unor repetiţii pentru o piesă de teatru. Cătălina şi Mihai făceau repetiţii pentru comedia interactivă “Self Management and Anger Control”, pe care actriţa noastră a pus-o în scenă pe 17 septembrie, în Austin, Texas, pentru comunitatea de români de acolo.
Noul soţ este tot un profesor, aşa cum i-a fost şi Florin Zamfirescu în studenţie. În perioada liceului, Mihai Avram i-a fost profesor de fizică şi, totodată, diriginte. Cătălina şi fostul ei dascăl s-au mai revăzut la reuniunile de clasă ce au urmat.

Citeste si...
Ion Ţiriac o ironizează pe Simona Halep, după victoria cu Maria Șarapova: 'Nu sunt pregătit să mă uit la meciuri d'astea, nu ştii de unde le ia şi unde le duce'