Senatorul PNL, Vergil Chiţac a solicitat conducerii centrale a PNL dizolvarea conducerii organizaţiei judeţene Constanţa şi numirea unor lideri interimari care să se ocupe în mod transparent şi statutar de finalizarea alegerilor interne, parlamentarul spunând că nu le recunoaşte pe cele de vineri de la filiala municipală a partidului.

El îl acuză pe preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, că a convocat ilegitim şedinţa extraordinară în cadrul căreia a fost aleasă o nouă conducere la filiala municipală.

“Astfel, pe lângă faptul că a convocat ilegitim şedinţa extraordinară a CCL, preşedintele Gheorghe Dragomir a ars paginile din regulamentul PNL, unde se precizează că, astfel de şedinţe se convoacă cu 5 zile înainte şi este imperios necesar să fie reconvocaţi toţi membrii din convocator. În concluzie, şedinţa extraordinară ar fi trebuit ţinută după minimum 5 zile, nu cum s-a procedat în fapt”, a mai afirmat Chiţac. Senatorul solicită ca liderii naţionali ai partidului să demită conducerea filialei PNL Constanţa.