Percheziții, vineri dimineață, în locuința unui bărbat în vârstă de 49 de ani din Timișoara. Procurorii DIICOT îl acuză pe acesta că a creat un cont fals pe Facebook, cu numele și pozele unei femei pe care a vrut să o defăimeze.
Bărbatul de 49 de ani s-a trezit vineri dimineață cu polițiștii de la Crimă Organizată la ușă. Oamenii legii au desfășurat o percheziție în locuința suspectului, iar în timpul controlului au ridicat un laptop, un hard-disk, trei telefoane mobile și un stick USB.
Oamenii legii susțin că bărbatul ar fi folosit datele de stare civilă și fotografiile unei femei pentru a crea un cot fals pe o rețea de socializare. Voia să-i aducă victimei prejudicii de imagine cu repercursiuni asupra locului de muncă, scrie bihon.ro. 
„Pe contul fals ar fi fost postate fotografii copiate de pe contul real al victimei, astfel modificate, încât aceasta să apară în ipostaze indecente, cu caracter de nuditate. Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri. 

Citeste si...  Primarul Brăilei sustine că succesul PSD se datorează muncii oamenilor din teritoriu