Emily Charlton-Smith, în vârstă de 25 de ani, din Londra, a povestit pe o reţea de socializare ce a păţit când a purtat la piscină un costum de baie comandat pe internet de la firma Pretty Little Thing.

Emily s-a dus la piscină purtând noul costum de baie alb, dar s-a trezit că e aproape goală atunci când materialul s-a udat şi se vedea tot prin el.

Confuză şi ruşinată după ce s-a trezit cu părţile intime în văzul tuturor, aceasta a contactat firma respectivă iar reprezentatul i-a cerut dovada – un videoclip. Însă ceea ce a revolvat-o şi mai rău a fost faptul că reprezentantul i-a spus că acel costum de baie „era doar pentru pozat”.

Citeste si...
Firea face ordine și disciplină cu taximetriștii

https://twitter.com

Tânăra le-a trimit fotografii în care a mulat produsul pe mână – în varianta normală, dar şi în varianta udă, pentru a le arăta ce diferenţă majoră există.
Se pare că Emily şi-a comandat şi versiunea pe alb deoarece o avea pe negru şi era foarte mulţumită de calitatea produsului. Şi chiar se aştepta să nu existe nicio problemă cu varianta pe alb deoarece aceasta era chiar mai scumpă, 30 de dolari, faţă de varianta standard 25 de dolari.

După ce a postat în mediul online screnshoturile cu conversaţia avută cu reprezentatul Pretty Little Thing, magazinul şi-a cerut scuze iar banii i-au fost returnaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.