Pe o scară de la 1 la 10, cât de romantic este iubitul tău? Ți-a gătit mâncarea ta preferată la cină, ți-a scris te iubesc din petale de trandafiri pe pat și apoi se oferă să-ți maseze spatele și să te asculte când vorbești despre cum ți-a fost ziua la birou.

Chiar dacă lucrurile astea nu se întâmplă în fiecare zi, pariem că iubitul tău îți arată constant că te iubește în moduri mai mult sau mai puțin evidente, dar cu siguranță la fel de romantice.

Am făcut o listă de opt gesturi romantice subapreciate pe care ne-ar plăcea să le primim în continuare. Și bineînțeles, să le și înapoiem în cel mai simpatic mod.

1..Te sărută înainte să iasă pe ușă. Poate să fie pe fugă spre birou, dar știi că niciodată nu o să plece fără să te sărute sau pe buze sau măcar pe frunte.

2. Refuză să lase rufele în uscător. Le și calcă și împachetează înainte să apuci să mai spui ceva.

3. Te acoperă cu o pătură când ai adormit dezvelită. Ai ațipit pe canapea și ca un erou, iubitul tău vine și te învelește cu o pătură sau chiar te ia în brațe și te mută în pat.

4. Ar putea să-ți spună pe nume, dar prefer să te alinte. Și e și mai adorabil atunci când o face în public.

5. Te ia de mână atunci când te aștepți mai puțin. Când vă plimbați alături pe stradă, treceți printr-un loc aglomerat sau când stați pe canapea îmbrățișați vrea să-ți țină mâna într-a lui.

6. Hello! Îți trimite un simplu mesaj în mijlocul zilei, dar trebuie să citești în subtext. E mereu: mă gândesc la tine.

7. Sărbătorește lucrurile mici. Nu ai alergat încă 10 km, dar te-ai înscris pentru maraton. E mândru de tine, așa că pregătește-te pentru șampania pe care o ține ascunsă pentru evenimente importante!

8. “Îți amintești momentul ăla când…” Nu numai că vrea să-ți amintească de partea lui romantică, dar vrea să-ți demonstreze constant cât de mult se bucură că te-a cunoscut.