În cutremurul devastator care a lovit Italia noaptea trecută și care a făcut sute de victime au pierit și cetățeni români. Deși inițial s-a spus că niciun român nu se află printre victime, în timpul căutărilor s-au descoperit cinci români care şi-au pierdut viaţa. MAE anunța, oficial, că un român a murit, iar alți 9 sunt dispărți și 2 sunt răniți.
Ultimele vești venite dinspre Italia indică faptul că numărul românilor morți în cutremurul din Italia a ajuns la 5.

Printre românii dispăruţi în Italia se află o româncă în vârstă de 45 de ani, Aura Popa, şi fiica acesteia, Angela Aurora, în vârstă de 12 ani, scrie presa locală, precizând că şi soţul româncei, italianul Giacomo Dell’Otto, de 52 de ani, este de negăsit. Familia locuia în Sezze, dar în noaptea cutremurului cei trei erau la proprietatea lor din Amatrice..

Citeste si...  Romani, prinși în Italia cu 42 de kilograme de marijuana

Două dintre victime erau soț și soție. Este vorba despre Aurelia și Alexandra Dougaru. Cei doi și-au pierdut viața în localitatea Amatrice, una dintre cele mai afectate de seism. Consilierul comunal român, Adrian Chifu spune că autoritățile italiene au confirmat decesul celor doi.media-147206590356959400