Majoritatea barbatilor sunt destul de dornici sa fie atinsi, asa ca nu exista prea multe locuri absolut interzise pe corpul lor. Exista insa si cateva zone de care intotdeauna trebuie sa te apropii cu mare grija si numai daca el iti da aprobarea.

INTERIORUL BURICULUI. Barbatii sunt mai paranoici in legatura cu particulele nu prea curate care se acumuleaza in gaura din zona mediana a abdomenului lor. Daca ai o relatie atat de apropiata in care sa simti ca poti discuta cu el si astfel de chestiuni si iti vine cheful sa te aventurezi pe acolo, fa-o, dar cu prudenta.

CHELIA. A venit toamna si pentru parul lui… Incepe sa se contureze o pista de aterizare pentru necazurile pe care anii le aduc o data cu numarul lor. Atunci, probabil ca nu va fi prea incantat daca tu o sa te apuci sa-i saruti scalpul. Si nici o incercare de a-i masa capul probabil ca nu va da roadele scontate…

Citeste si...
Halep a început bine meciul la Roma și a jucat finala cu numărul 39 din cariera sa

RECTUL. Da, e adevarat, sunt destui barbati care cauta tocmai astfel de atingeri. Majoritatea insa, nu. Nu incerca niciodata o expeditie spre acest pol daca nu ai spatele acoperit de o justificare solida. Exploreaza-i spatele, alunecand in jos cu prudenta. Incearca sa vezi cum reactioneaza.

TESTICULELE. Poate tie iti par dragalase si iti vine sa te joci cu ele, dar el s-ar putea sa nu fie atat de incantat dupa senzatia pe care i-o dau mainile tale, cuprinse de frenezia din apropierea marelui final. Nici tie nu ti-ar placea sa insiste prea mult in punctele tale sensibile. In fond, ce-i prea mult strica.