Călugărească
Actualitate

Unde vrea să se călugărească Gigi Becali: Mănăstirea e „îmbrăcată” în aur și e interzisă femeilor. Patronul FCSB a dus deja acolo 300 de oi

Gigi Becali e decis să renunţe la afaceri și să se călugărească. Mănăstirea unde vrea să se retragă e într-o zonă muntoasă și deja și-ar fi dus acolo 300 de oi.

Becali vrea să se călugărească. Unde se va retrage

El a plănuit să se călugărească la o mănăstire de lângă satul Comanca, situată 210 kilometri de vila lui din Pipera, scrie fanatik.ro. Zona e una muntoasă, cu aer curat, așa că patronul FCSB ar fi dus deja acolo 300 de oi.

Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc, iar femeile nu au voie acolo. Totuși, Becali vrea să construiască fiicelor și soției case în zona respectivă.

Gigi Becali: Vreau să mă călugăresc

Patronul FCSB anunțase că vrea să se retragă definitiv la manăstire după ce toate fetele lui vor fi măritate.

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a spus Gigi Becali, pentru cancan.ro.