Un șofer
Actualitate

Un șofer a plonjat cu mașina în lacul de la Mihăilești, în zona barajului. Imagini de la fața locului

Mai mulți localnici din județul Giurgiu au sărit în ajutorul la un șofer care a plonjat cu mașina în apa râului Argeș, în zona barajului de la Mihăilești. Oamenii au sunat și la 112 pentru a cere ajutorul specialiștilor, dar până la sosirea acestora, au făcut ce le-a stat în putință să-l ajute.

Un șofer se afla la volanul unei mașini pe o șosea din județul Giurgiu. La un moment dat a pierdut controlul autoturismului și a plonjat în râul Argeș. Martorii strânși la fața locului l-au ajutat pe bărbat. Ei au ancorat mașina cu o chingă pentru ca aceasta să nu se scufunde în totalitate, iar pe conducătorul auto l-au ajutat să iasă la mal. Un martor a sunat la 112 și au fost chemate mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.
blank
“La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, un echipaj de scafandri, o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, o ambulanță SAJ și Poliția.(…) Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de unitatea de terapie intensivă mobilă și transportat la un spital din capitală, se arată în comunicatul ISU București-Ilfov

blank