Un român
Actualitate

Un român din Spania și-a împușcat șeful și doi colegi

Un român înarmat a fugit de la locul masacrului, iar polițiștii au desfășurat un dispozitiv pentru a-l aresta.

Un român din Spania, fost agent de pază român, Eugen S., este unul dintre cei mai căutați bărbați în aceste momente din Catalonia, Spania, după ce ar fi împușcat trei colegi și ar fi rănit un polițist, iar autoritățile cred că ar urma să plănuiască un masacru.

Potrivit presei din Spania, schimbul de focuri de armă a avut loc într-o companie din Tarragona. Eugen i-ar fi împușcat pe directorul companiei și pe doi muncitori, în piept și stomac.

Foștii săi colegi primiseră mai multe amenințări de la Eugen pe e-mail și, spun ei, că „s-a ținut de cuvânt cu amenințării sale”, asigură surse din comitetul sindical al Securitas Barcelona, ​​compania în care lucra românul.

Polițiștii se tem că Eugen va merge în Barcelona pentru a aduce la îndeplinire alte amenințări
Acum, polițiștii se tem că Eugen va merge în capitala catalană pentru a aduce la îndeplinire alte amenințări, scrie niusdiario.es. Românul înarmat a trimis mai multe e-mailuri foștilor colegi din Tarragona și Barcelona împreună cu fotografii în care apare împreună cu diverse arme de foc, gloanțe și cuțite, anunta stiridiaspora.ro

În prezent, muncitorii sunt păziți la domiciliu, întrucât autoritățile se tem că Eugen ar plănui un masacru.

Eugen are 45 de ani și a fugit cu un Citroën Xsara cu înmatriculare 0795CBC. Are 1,80 m înălțime și poartă o jachetă neagră.

În jurul orei 11:15, fostul lucrător al Securitas Direct Tarragona a apărut la companie trăgând mai multe focuri de armă. A rănit trei muncitori, unul în stare critică, iar alți doi în stare gravă.

Românul înarmat a fugit de la locul masacrului, iar polițiștii au desfășurat un dispozitiv pentru a-l aresta. A fost tocmai în mijlocul cordonului polițiștilor, în municipiul Reus, unde agresorul a rănit un agent în timp ce încerca să fugă de sub control. Agentul rănit este în stare gravă, dar nu îi este pusă viața în pericol.