Actualitate, Featured

Un hoț a fost prins când s-a dus să încaseze câștigul, la pariuri sportive, cu biletul aflat în portofelul furat

Un hoț din buzunare din satul Frătăuții Vechi, județul Suceava, care a furat portofelul unui consătean, a fost prins după ce s-a dus să ridice câștigul unui bilet la pariuri sportive aflat alături de acte și bani, informează Monitorul de Suceava.

Ionel Marin Istrătoaie, în vârstă de 18 ani,hoț din buzunare i-a furat portofelul unui tânăr de 26 de ani care se afla într-un bar din localitate pe 9 ianuarie. Victima avea în portofel diverse acte, 400 de euro și 630 de lei, dar și un bilet la pariuri sportive pe care bifase un meci de la Campionatul European de Handbal masculin şi două meciuri de fotbal. Biletul s-a dovedit a fi câștigător.

În data de 10 ianuarie, victima s-a prezentat la Secţia 4 Rurală Gălăneşti şi a reclamat furtul.

Deoarece numărul suspecților era mare, polițiștii au mers să vadă dacă hoțul a încercat să ridice premiul la casa de pariuri sportive și au aflat că un localnic ridicase suma de 666 de lei, acesta fiind filmat și de camerele de supraveghere.

Tânărul de 18 ani a fost prins și a recunoscut fapte, arătându-le polițiștilor și locul în care a aruncat actele, dar și banii furați. Acesta urmează să fie cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.