Showbiz, Stiri

Un fotomodel celebru a încercat să se sinucidă

Un fotomodel celebru a încercat să se sinucidă

Beatrice TicanO veste a şocat lumea mondenă românească. Fotmodelul Beatrice Tican a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urma unei tentative de sinucidere.

Disperarea frumoasei Beatrice a venit după o ceartă cu partenerul ei, Daniel Neacşu, cunoscut drept Dan „Cioară”, dispută care a dus-o la o decizie limită. Bruneta a luat un pumn de pastile dorind să-şi termine socotelile cu viaţa. Medicii de la ambulanţă au reuşit să o stabilizeze şi să o ducă la spital. Beatrice Tican se află la a doua tentativă de suicid, prima având loc într-un mod asemănător, în noiembrie 2011, pornit de la gelozia femeii.

Incidentul s-a petrecut după miezul nopţii de miercuri, când, cuplul s-ar fi certat zeci de minute. Beatrice Tican şi Dan Cioara formează un cuplu de doi ani.

Beatrice Tican provine dintr-o familie bună, cu mari posibilităţi financiare. Frumoasa brunetă a devenit cunoscută, când l-a invitat pe Pepe să-i cânte la ziua de naştere, iar ulterior s-a speculat că ar fi avut o idilă cu acesta, imediat dupa pronunţarea divorţului cu Oana Zăvoranu. (I.S)

 

blank